2777
2789
عنوان

بحث با شوهرم

466 بازدید | 38 پست

دیشب شوهرم ی مقدار پول کم داشت 

گفت بم بده بت بر میگردونم(سابقش تو این مورد داغونه)

من گفتم ن نمیتونم لازمش دارم پولو شروع کرد هرچی خواست گفت هرچی خواستم بهش گفتم اخرشم گفتم من این پول و میدادم ولی خواستم ذات خرابتو ی بار دیگه به. خودت نشون بدم پولی ک دست منه پولیه ک خورد خورد جمع کردم با از همه چیم زدن پول برام مهم نیست ولی خواستم بهت ثابت کنم چرا بهت اعتماد و اعتباری نیست و عادی باش برخورد کردم 

بنظرتون حرکت بعدیم چی باشه  پوله رو خرج کنم نکنم پولی ک میخواد پونصد تومنه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من پوله رو دو دستی بهش میدادم حتی همه پول رو ولی چون میدونم ادم بسیار بی لیاقتیه باش کل کل کردم 

یه ادمیه ک لایق نفس کشیدنم نیست در این حد بی لیاقت بی چشم رو و پررو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا تو چقد بی سیاستی که پس اندازتو گفتی مثل من

دوما باز چقد بی سیاستی واسه ۵۰۰ تومن گذاشتی کار به بحث برسه

سوما بستگی به شوهرت داره اگر باعث محبت میشه با چرب زبونی بده بره اگر نمیشه نمیدونم والا

واقعا ۵۰۰ تومن ارزش اعصاب خوردی خودت رو داشت؟؟ 

ببین این پول پول ی دقیقه تا سر کوچه رفتن و برگشتنه 

ولی ببین دیگه این ادم چقد بی اعتباره که حاضر نیستم براش تو بگو ی قرون خرج کنم 

من فقط میخواستم روی واقعیشو نشون بده که داد قطعا انقد این دعوا رو انقد کش میدم که به غلط کردن بیفته که ازم پول خواسته چون پولای خودشو خرج خانوادش میکرد من از خودم جمع کردم خورد خورد

اصلا چرا باید بدونه تو پول داری برو خرج کن رستورانی کافه چیزی برو 

خب پول واریز میشد برام من و عین اسیر کرده دوتا بچه دارم ک کسی نمیگیره نگه نمیداره زورم بشون نمیرسه عین سگ و گربن بیرون نمیشه حتی با یکی از بچه ها رفت پس قاعدتا همش خونم و اینو میدونه وقتی خونه هستم پس پول خرج نمیشه و میدونه اینم ازش تو هزار بامبول مختلف قایم کرده بودم میریختم تو کارت یکی دیگه میگفتم فلان چیزو خریدم دیشب تا فهمید هی میگه بده بده بده منم اینجور جوابشم دادم

ببین این پول پول ی دقیقه تا سر کوچه رفتن و برگشتنه  ولی ببین دیگه این ادم چقد بی اعتباره که حا ...

متوجه عزیزم ولی ادم گاهی برای ارامش خودشم شده باید بگذره وقتی طرف حالیش نیست 

شما تلاش کردی درست شد نه 

پس دیگه هم نمیشه یا پس انداز لو نده یا ارامش خودت رو الویت قرار بده

اولا تو چقد بی سیاستی که پس اندازتو گفتی مثل من دوما باز چقد بی سیاستی واسه ۵۰۰ تومن گذاشتی کار به ...

ببین انقد عوضیه انقد دروغ گو دو دوزه باز پست و بی لیاقته حتی اگه بیفته رو تخت بیمارستان حاضر نیستم هزار تومن براش خرج کنم کارش پولش خونش ماشینشو از من داره بعد تو روم میگه تو کاری برام نکردی پس لایق هزار تومنم نیست اشغاله ب تمام معنا 

بعد خب فهمید دیگه چی کار کنم والا اگه بدونی برا جمع کردن ریال ب ریالش چه فیلم ها بازی کردم ب حالم اشک میریزی 

درسته چیزی نیست ولی قطعا به سختی و با محدود کردن خودت این پولو پس انداز کردی ، وقتی شوهرت رو میشناسی ...

نگفتم یهو فهمید دیگه الانم میگه پس میدم ولی میدونم ک با بدبختی میخواد بگیره یا کلا نمیده

نمیشه قضاوت کرد چون هرکسی یه شناختی از طرف مقابلش و شرایط زندگیش داره که یه کارا و حرکاتی انجام میده ...

کاش بمیره اون روز و من جشن میگیرم

متوجه عزیزم ولی ادم گاهی برای ارامش خودشم شده باید بگذره وقتی طرف حالیش نیست  شما تلاش کردی در ...

دیگه پس انداز نمیکنم ولی تنها راه ارامشم اینه قشنگ برگردم ب پنج سال پیش درسته ازدواج کرده بودم ولی حداقل بچه دار نمیشدم عذاب وجدان زیادی دارم

ببین انقد عوضیه انقد دروغ گو دو دوزه باز پست و بی لیاقته حتی اگه بیفته رو تخت بیمارستان حاضر نیستم ه ...

پس نده بهش برو طلا بخر پس انداز کن برای خودت 

ولی کلا اصلا به کسی پس اندازتو نگو باور کن من به مامانم میگم فرداش میگه دو تومن داری بدی؟ تا نگیزه ولم نمیکنه چه برسه به این مردای قالتاق