2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 157 پست
اون مگه از من ترسی داره دروغ بگه؟یا دختر تمومشده براش؟؟ 

والا دختر عاقل برای ایشون تموم شده بله 

هیچ کسی این حرفا رو باور نمیکنه که تو باور کردی 

طرف هیچ اپشنی نداره اومده دست رو دختر تهرانی ۱۲سال جوونتر گذاشته بعد فکر میکنی کجا همچین دختر ساده ای میتونه پیدا کنه🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهار؟ 😅

بله همین که جوری ماهرانه دروغ گفته تونسته قاپ یه دختر رو بدزده اونم دختر تهرونی مشخصه که خیلی قهاره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببخشید عزیزم روح و روانم ریخته بهم

برو پیش مشاوره گلم آینده اتو نابود نکن من به عنوان یه دوست بهت توصیه میکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مرسی ک وقت گذاشتید

عزیزم خانومای نی نی سایتی واقعا تجربشون تو شناسایی مردا زیاده 

به منم یه چیزی گفتن من گوش نکردم ولی متاسفانه حق باهاشون بود

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
ااین متاهل بوده الان نیس ولی طلاقداده زنشو..و واقعا زنش تشنجی بوده عین خواهر برادر خوابیدن

وااااااااا چرا میخوای زن همچین ادمی بشی؟؟؟؟؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خیلی خوب گفتید دیگه نیازی به مشاوره نیس

خدا روشکر 

ان شالله با حرفاش دوباره خامت نکنه