2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشنجش رو تنظیم کرده رو سکس😂😂😂 تشنج نمیدونی چیت مثل اینکه کلا😅یکم سرچ کن راجع به بیماریش  ت ...

عموم تشنجیه ولی این زنه کلا از رابطه جنسی میترسیدم و تشنج میکرده و بارها هم گفته بوده جدا شیم ای دلش میسوخته

بهش گفتم این مساله ازدواجتو پنهان کن نگیم به خانوادم گفت از اول با دروغ شروع کنیم؟ما بخواییم کسی جلو ...

اون میدونه آخه مسئله به اون بزرگی قابل پنهان کردن نیست 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شما ببینیدش حرفاتونو پس میگیرید هم با اخلاقه هم جذاب😭

جذابیتشو شاید جذاب باشه

ولی اخلاق نداره چون دروغگوی قهاره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من رفتم امیدوارم کسی پستهامو لایک یا ریپلای نکنه که دوباره برنگردم این تاپیک اعصابم خورد شد

اون میدونه آخه مسئله به اون بزرگی قابل پنهان کردن نیست 

ینی میگید کات کنم؟ خیلی سخته😭گفتم خواستگار دارم گفت من 10سال تنها بودم کسیو9نداشتم و راستم میگه دیدمش و میدونم با کسی نبوده و دلم نمیاد

عموم تشنجیه ولی این زنه کلا از رابطه جنسی میترسیدم و تشنج میکرده و بارها هم گفته بوده جدا شیم ای دلش ...

خوب عموت زن نداره؟ بچه نداره؟ شما که دور و برت هست باید اطلاعاتت بیشتر باشه که عزیزم 

ببین تصمیم اخرش با خودته ولی هیچ چیزی رو پنهان نکن از پدر و مادرت اینکه نگید بهشون قبلا ازدواج کرده و همچین دروغایی هم بهت گفته.. بعدا پدر و مادرت هم حمایتت نمیکنن اگر مشکلی به وجود بیاد

دروغ شاخدار جدید … من حرفای همچین مردی رو فقط اینجوری میشنوم 

لاب لاب لاب لاب لاب …. دروغ دروغ دروغ فرار کن😂😂😂

ینی میگید کات کنم؟ خیلی سخته😭گفتم خواستگار دارم گفت من 10سال تنها بودم کسیو9نداشتم و راستم میگه دید ...

کات کن بره بابا احساسی نشو من ۱۰ سال آینده اتو میبینم