2777
2789
عنوان

درمان بی انگیزگی

1746 بازدید | 6 پست

انگیزه هیچی ندارم

ن درس

ن روتین

نن تفریح و نشاط

همه چی برام پوچ و بی معنی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

منم همینطوریم.

الان یکم بهتر شدم.

ینی سعی خودمو کردم ازین حالت دربیام.

تاحدودیم موفق شدم

بدتر این حال اینه کسی براش مهم نبست و کسی تلاس نمیکنه تورو ازین حالت دربیاره.

تو لم خودتو میدونی 

سعی کن براش راهکار پبدا کنی

منم همینطوریم. الان یکم بهتر شدم. ینی سعی خودمو کردم ازین حالت دربیام. تاحدودیم موفق شدم بدتر ای ...

دلم یک هیجان تازه میخواد که به واسطه اون همه چی رو شروع کنم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور بودم ولی مطمئن باش حتی اگه تو شرایطشم باشی بازم خوشحال نیستی

من زمانی که به ارزوهام رسیدم یا وقتی چیزی که دوست داشتمو میخریدم بازم لذت نمیبرم.ولی تا قبلش همش مبگفتم که تگه فلان چیزو بخرم یا به فلان هدفم برسم دبگه حالم خوب میشه اون موقس که لذت میبرم..ولی اصلا اینطور نبود

اصلا لذتی نمیبردم.

حتی مبگفتم حال بدم برا اینه که مسافرت نرفتمه.ولی وقتی بعدش مسافرت همونجاهایی که دلم مبخواست میرفتم با امکانات ،بازم بم خوش نمبگذست یه حس دلتنگی داشتم

من روانشناس نیستم

ولی این تجربه منه که تا حدودی موفق شدم توش

سعی کن براب خوسحالیت منتظر چیزی نمونی.از هر چقیز کوچبکی سعی کن لذت ببری.واسه اینکار نباید از هرچیز تکراری بیتفاوت رد شی‌

چند موردو بت مبگم که دارم انجام میدم.شاید مسخره باشن ولی جوال میده

زمانی که اب یا غذا یا هرخوراکی میخوری سعی کن به مزش توجه کنی اروم و با حوصله بخور.

غذا رو تزئین کن با چیزاب ساده تو یخچال

غذارو قاطی نکن هر مدل رو بزار توی ظرف جدا.

گاهی اوقات تو ظرف مهمان غذا بخور(مگه میخوای بشکنیش که نمیخوری😅)

تو هر مدل گوشی یه اپ روتین روزانه هست.(قدم شمار برا پیاده روی .انواع ورزش.سیکل پریود.)

حتما از سیکل پریودش ایتفاده کن. روزایی که میشی رو توس یاداست کن.

حتی اگع ورزس نمیکنی ولی قدم شمارشو فعال کن ببین تو خونه چقدد راه میری.

من حتی زمانی که میرم نوار بهداشتی بخرم از اون مدل مای لیدی مبخرم که روش یه پاراگراف برای خانما نوشته که پریود خط قرمز نیست و ...

سعی کن از حالت تکراری دربیای(مواد شویندهوجدبد بخر چون لپ رایحش برات تازس.عطر جدید.موهاتو کوتاه کن و یه رنگ بزن.)

اینا لیست کارای بدون خرج یا کمخرجیه که باعث شده حالم بهتر شه

مزمئنم مبگب حوصله ندارم😅 ولی من واقعا وضعیتم خیلی از الان خیط تر بود

من به علاوه اینکه بی انگیزه بودم تازه میگفنم هبچکس دوسم نداده و ازین طرف برا اینم مینالیدم.الانم همینطورم ولی کمتر شد۶.

ولی شما حتما یه مشاوره برو.چون روحیه تو روی همه خانواده تاثیر داره.ناسلامتی ستون یه خونواده ای

من روانشناس نیستم ولی این تجربه منه که تا حدودی موفق شدم توش سعی کن براب خوسحالیت منتظر چیزی نمونی ...

عاطفی کمبود دارم.

قبلا فکر میکردم تنهایی ام میشه ام سخته انگار

عاطفی کمبود دارم. قبلا فکر میکردم تنهایی ام میشه ام سخته انگار

منم همینطورم.با وجود اینهمه ابراز محبت و توجه  از بچگی، چند سالیه که اینطوریم.کسی کمک نمیکنه و خودم از پسش بر نمیام.ولی دارم تلاش خودمو میکنم