2777
2789
عنوان

جواب بی بی چک

80 بازدید | 10 پست

بچها چند روزه معدم ترش میکنه و امروز ناشتا بی بی زدم بعد چند دقه هاله انداخت امروز موعدمه الان عکسشو میزارم نمیدونم صبر کنم نمیدونم برم دوباره بی بی بگیرم بزنم نمیدونم از بدم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عجله نکن

استرس نداشته باش

چندروزدیگه بی بی بزن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبحالت

مبارکت باشه انشاءالله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

مثبته مبارکه

دو روز دیگه دوباره بی بی بزن 

چهار روز دیگه هم برو از بده

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
خوشبحالت مبارکت باشه انشاءالله

ینی مثبت شده؟

ینی مثبت شده؟

انشاءالله هستی چون امروزموعدته

مثبته مبارکه دو روز دیگه دوباره بی بی بزن  چهار روز دیگه هم برو از بده

الان نمیشه ازمایش بدم؟اخه معدم خیلی اذیتم میکنه 

برواورژانس بگودلدردزیادی داری

اگرگفت بارداری بگوبله فکرکنم

هردوآزمایش روازت میگیرند😁😂😅😅🤣🤣

وقتی زود میری دکتر شپش می اندازه تو کلاهت که بتا بالا نیست و … مجدد برو بتا بده! 

چکاریه؟

دو روز دیگه بی بی بزن که پر رنگتر شده باشه

و چار روز دیگه هم ازمایش بتا بده

هفته هشت و نه هم برو دکتر برای سونو اولیه چون اونم زود بری چیزی نمی بینن باز اعصابت خرد می کنن

الانم بری دکتر ، قرار نیست برات کاری کنه هاااا!

ریلکس باش این مدت، بیشتر استراحت کن، بیشتر دراز بکش 

نا ۱۲ هفته خیلی مراقب باش که مشکلی برات پیش نیاد تا جنین بزرگتر بشه و ماندگاریش تو رحم مادر بیشتر بشه

صد در صد بارداری شک نداشته باش

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

اهان برای معده دردت هییییییییچ دارویی بهت داده نمیشه! چون بارداری!

این معده درد می تونه اولین علامتای ویارت باشه…. ویار هم درمان نداره، من سر دو تا بچم تا ۲۲ هفته استفراغ کردم!!! 

صبور باش