2777
2789
عنوان

سلام

72 بازدید | 7 پست

دوستان سلام واسه عفونت چی خوبه 

هرچی دکتر رفتم فایده نداشته از هرچی بگین استفاده کردم دارویی 

اما الان بدتر شدم تورم و قرمزی و خارش بد و سوزش و اول ترشحات پنیری خیلی افتضاح 

دارو گیاهی درماان خونگی که سریع خوب بشم چی پیشنهاد میدین

لطف اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه دیونه شدم😭

فقط خانوم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکه سیب واب ولرم استفاده کردم اما تا چند ساعت خوبه بعد دوباره انگار نه انگار  بتادین استفاده ...

بتادین استفاده کن حتما، غذاهای چرب،فست فود

نمک کم مصرف کن

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

نمک و فست فود نشنیده بودم  اما شیرینی جان که کلا نمیخورم چون اهلش نیستم  اما نمک داخل غذ ...

ولی رعایت کنی بهتره

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

عزیزم بهتره یه چکاپ کامل بدی اول ، بعد سونوگرافی رحم و ضمائم هم انجام بدی و ببری پیش یه فوق تخصص زنان تا علتش مشخص بشه

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
عزیزم بهتره یه چکاپ کامل بدی اول ، بعد سونوگرافی رحم و ضمائم هم انجام بدی و ببری پیش یه فوق تخصص زنا ...

دکتر رفتم 

گفتن سیستم بدنت هی اینطوریه 

گفت بعضی خانوما زود به زود دچار عفونت میشن که باید رعایت کنن