2777
2789
ولی برا من گفته هرچی سریع تر اقدام کن🥺

پس اقدام کن توکل کن به خدا اصلا استرس نداشته باش اصلا عم به فکرش نباش بسپار به هدا جایی که اصلا فکرشو نمیکنی بیبی چکت مثبت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه یه ماهه اقدام کردم تنبلی هم دارم فک نکنم ب زودیا بشع ولی پریود نشدم هنوز بعد چهارسال تازه ا ...

عزیزم بارداری با وجود تنبلی خطرناک هست اگه باردار بشی خدایی نکرده شاید مشکلی پیش بیاد

عزیزم این هاله نیست و بطکر قطع میگم‌مثبتی

تروخدا با اون دل پاکت واسه منم دعا کن

برو با خیال آسوووده ازمایش بده

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
عزیزم این هاله نیست و بطکر قطع میگم‌مثبتی تروخدا با اون دل پاکت واسه منم دعا کن برو با خیال ...

خدا از دهنت بشنوه مهربون فردا میرم آزمایش انشالله که امیدم ناامید نشه

عزیزم بارداری با وجود تنبلی خطرناک هست اگه باردار بشی خدایی نکرده شاید مشکلی پیش بیاد

دکترم خودش دوبار سونو کرده گف اقدام بکن هرچی زودتر...تنبلیم هم خفیفه چیز خاصی بهم نگف...

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
منم مثل شما منتظر هستم،توکل برخدا انشالله که به زودی تاپیک بارداریت رو بزنی🥰

ایشالا خدا ی بچه سالم و خوشگل بده بهت🥹🥹

میشه بیای تاپیک آخرم سوال کردم🥺

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
مثبت شدم عزیزم مرسی بابت دل پاکت مهربون🥺🤩🤲

اخیش خدا رو شکر واسه منم دعا کن از ته قلبت

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده