2777
2789
شنبه بازم بی بی میزنم اگه مثبت بود میرم

ببین بی بی مارک فارکس اگه میتونی بگیر فردا بزن ،اگه اونم مثبت بشه بارداری اون خیلی دقیق تره از نظره من ک تموم مارکارو استفاده کردم 

همه ی مارکا بعد از چند دقیقه هاله میندازن

ولی فارکس اگر منفی باشی ده روزم باشه هاله نمیزنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بی بی مارک فارکس اگه میتونی بگیر فردا بزن ،اگه اونم مثبت بشه بارداری اون خیلی دقیق تره از نظره ...

آهان عزیزم مرسی ببینم چی میشه ولی فکرنکنم دیگه بی بی بخرم خسته شدم از هرچی بی بی چکِ😞

من تازه یه ماهه اقدام کردم تنبلی هم دارم فک نکنم ب زودیا بشع ولی پریود نشدم هنوز بعد چهارسال تازه ا ...

منم دستگاه داشتم رفتم ک بذارم فرستاد سونو گفتن تنبلی شدید داری ،۲ماه بعد ک رفتم بردارم پیش ی دکتر دیگه واز فرستاد سونو رفتم یجا دیگه سونو اونم زد تنبلی شدید تخمدان پی سی او

خلاصه ورداشت دکترم اما گفت پروسه بارداریت با این تنبلی خیلی پیچیده میشه زمان میبره انتظار نداشته باشی ۲ماه دیگه باردار بشی

ولی خب خواست خدا بود من همون شب ک برداشتم دستگاه رو شب دیگش اقدام داشتم و همون اقدام گرفت و باردارم الان،پس نا امید نباش خواست خدا ی چیزه دیگس

من ۹سال جلوگیری کردم تنبلی شدید و کیستم داشتم وسط اقدامم هم کرونا گرفتم یعمی بدنم خیلی ضعیف شد ولی ت ...

الهی شکر

بگردمممم🥹🥹🥹

ولی دکترم جوری گف من ترسیدم وگرنه قصد بچه دار شدن نداریم😓

چهارساله جلوگیری طبیعی میکنم

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
منم دستگاه داشتم رفتم ک بذارم فرستاد سونو گفتن تنبلی شدید داری ،۲ماه بعد ک رفتم بردارم پیش ی دکتر دی ...

درسته

حق با شماست

ما قصد بچه دار شدن نداریم اصلا ولی میترسم بابت حرف دکتر...

میترسم بعدا مشکل ساز بشع با اینکه میدونم خدا بخواد میشه

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️