2821
2789
برای من مثبت بود این طوری بتای ۶۷

خداروشکر گلم 

کاش منم مثبت باشه 

هرچی هم میگذره خطش بیشتر امیدوارم میکنه😭😭خدایا الکی امیدوارم نکن اگه میخوای این ماه هم ناامیدم کنی😥😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😭😞مرسی از دعات عزیزدلم ایشالا

خواهش میکنم گلم ببین انرژی منفی اصلا نداشته باش استرس سمه، انرژی مثبت داشته باش، به چیزای خوب فکر کن

نرهای ننهجندع درخواست دوستی ندید×هرکس درخواست بده ننش جندع اس😌🤭😅😃

خواهش میکنم گلم ببین انرژی منفی اصلا نداشته باش استرس سمه، انرژی مثبت داشته باش، به چیزای خوب فکر کن

😔🙏اگه مثبت فکرکنم و نشه نابودمیشم آخرش😭

باید سعی کنم بزنم به بی خیالی که اونم سخته😥

هاله داره چنددقیقه زمان برد تا هاله؟

اینکه بگم همون اول که داشت پررنگ میشد هاله افتاد نه 

اول خط پررنگ شد بعدش بالافاصله t هاله ی خیلی کم رنگ انداخت 

که الان هرچی میگذره پررنگ تر میشه 

میدونم دیگه معتبر نیست ولی داره امیدوارم میکنه😞

مثبته این ولی ازونجا ک مدیکور جدیدن خیلی بد شده ی مارک دیگم استفاده کن،ولی حسم میگه بارداری مطمئن با ...

😢😢مارک دیگه ندارم خسته شدم از بی بی چک خریدن 4 ساله دارم هرماه میخرم😭

یکی دیگه همین مارک دارم شنبه میزنم

توروخدا حست درست بگه خیلی خسته ام😭

من تازه یه ماهه اقدام کردم تنبلی هم دارم فک نکنم ب زودیا بشع ولی پریود نشدم هنوز بعد چهارسال تازه ا ...

من ۹سال جلوگیری کردم تنبلی شدید و کیستم داشتم وسط اقدامم هم کرونا گرفتم یعمی بدنم خیلی ضعیف شد ولی تغذیم سالم بود و چندین سال ورزش میکردم توی ۶ماه اقدام باردار شدم الان شیطونکم ۹ ماهشه روپام دارم میخوابونمش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز