2777
2789
عنوان

🚫🚫🚫Ivf🚫🚫🚫

285 بازدید | 14 پست

خانوما من روز یازده بی بی چک گذاشتم منفی شد

دو نفر قبل از من تو بیمارستان انتقال دادن منفی شد

یکم ناامید شدم

دیگه کارامو خودم انجام میدم

من الان هیچ علائمی ندارم

امروز میخواستم برم ازمایش بدم

همسرم نزاشت گفت شنبه

دوتا جنین انتقال دادن

گرید a.  B

صبر کن استراحت کن میشه مطمعنم تو حامله میشی بچتم پسره اسمشو بذار محمد به بازوش حرز امام جواد ببند چشاش سیاه وبراقه بچه خوش قدمیه با خودشم برکت میاره از الان قدمش مبارک مدام تو گوشش از امام زمان بگو اینجوری متبرک میشه چون بچه خاصیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر کن استراحت کن میشه مطمعنم تو حامله میشی بچتم پسره اسمشو بذار محمد به بازوش حرز امام جواد ببند چش ...

واییی ممنونم عزیزمممم 😭😭😭😭😭

من نذر کردم اگه پسر بشه اسمش رو بزارم حسین

بیمه امام حسین بشه😭😭

صبر کن استراحت کن میشه مطمعنم تو حامله میشی بچتم پسره اسمشو بذار محمد به بازوش حرز امام جواد ببند چش ...

عزیزم شما ف.ال میگیرید؟؟😁

یا حستون میگه

اخه خیلی قشنگ امید دادید بهم🥰

ببین مطمعنم میشی اسمشم میذاری محمد اینی که میگم فرق داره بچت خاصه

شما چقد با اطمینان صحبت میکنید. از کجا میدونید؟

چرا امید ۱۰۰ در ۱۰۰ میدید؟

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

نه بابا ف نمیگیرم حسم میگه ان شالله مطمعنم ولی اگه حامله شدی حتما حتما بهم خبر بده

سلام دوستم خوبی حست به من چطوره باردار میشم کی حس میکنی..

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن