2777
2789
عنوان

جاری گوشت تلخ

289 بازدید | 13 پست

فرداشب قراره روی نحس جاری گوشت تلخمو ببینم 

سر مسائلی باهم قهریم ولی خونه خواهرشوهر دعوتیم هم اونا هستن هم ما هم بقیه جاری ها و خانوادشون

بگین از در رفتم توو چجوری رفتار کنم 

سلام کنم بهش؟در ادامه بی محلی کنم؟برم تو قیافه؟بخدا حالم ازش بهم میخوره قصدم اینه قطع رابطه کنم باهاش چون خیلی وقتا دعوا انداخته و زندگیمو خراب کرده از من خیلی بزرگتره ۲۰سالی بزرگتره ولی فتنه ست برای زندگیم سمه،

الانم چند وقته قهریم و اونا مقصر هستن ولی دست پیش گرفتن و رفتن تو قیافه با من

بگین من از در توو رفتم چجوری رفتار کنم

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام که بکن ولی خوب صحبت و اینا رو کمتر کن.

اگه اونا یه حالتی بودن که نخواستن جواب سلام منو بدن چی

سلام کن بی ادب نیستی مگه نه😁وبعدش انگار وجودنداره 

ن بی محلی کن ن قیافه بگیر

عادی 

فکرکن غربیه است

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سلام کن بی ادب نیستی مگه نه😁وبعدش انگار وجودنداره  ن بی محلی کن ن قیافه بگیر عادی  فکر ...

بله بله😂😂😂

اخه میخوام بسوزونمشون میخوام سگ محلی کنم ب خودش و دختراش تا دست از سر زندگی من بردارن

بله بله😂😂😂 اخه میخوام بسوزونمشون میخوام سگ محلی کنم ب خودش و دختراش تا دست از سر زندگی من بردارن

ولش کن خواهر 

اونجوری کش دارمیشه بدتره

همون انگارغریبه است کافیه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ولش کن خواهر  اونجوری کش دارمیشه بدتره همون انگارغریبه است کافیه

پس یجوری رفتار میکنم که انگار خودش و دختراش وجود ندارن

اگه اونا یه حالتی بودن که نخواستن جواب سلام منو بدن چی

دیدی اینجوریه سلام نکن.گناهی برات نوشته نمیشه.من خودم از دست خواهر شوهرم ذله شدم.به خاطر اخاذی های فرا‌وونش از همسرم و همچنین به خاطر اهانت هاش به ظاهر من و همچنین مسائل دیگه.الان مدت چند ساله باهاش صحبت نمیکنم .سلام هم نمیکنم.قهر نیستم ولی صحبت هم نمیکنم.راحت شدم.

پس یجوری رفتار میکنم که انگار خودش و دختراش وجود ندارن

فقط سلام کن ولی منتظر جواب سلامت نباش ردشو برو نقربعدی سلام کن

عزیزم هیچ وقت تو زندگی دنبال سوزوندن کسی نباش.هیچ وقت....هیچ وقت نیتت سوزوندن کسی نباشه.اینم از بی محلی تو دلت به خدا بگو خدایا نیت من از این کار حفظ زندگیمه.هدف مقدسی دارم.مبادا هدفت سوزوندن اون باشه که دیگه باز خدا نیت های پلید رو خبر داره و به مقصد نمیرسونه

منم نیتم از محدود کردن رابطه با خواهر همسر فقط حفظ زندگیم و آرامش داشتن خودم برای رسیدگی به فرزندانم هست.به خ ا هم گفتم و همیشه میگم سر نماز.که خدایا من هدفم فقط خدمت به بچه هامه و برای این هدف نیاز به ذهن آرام دارم.هدف من سوزوندن کسی یا اذیت کسی نیست