2777
2789
عنوان

یکی هست که دوس دارم بهش نزدیک بشم!

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 43 پست

عزیزم  این موضوع فقط فقط یه وسوسه از جانب شیطان به خدا پناه ببر از شر آدم های بد که سرابی بیش نیستن لطفا بشین سررجات و آبروریزی راه نندار خواهش میکنم برای خودت ارزش قائل شو  اشتباه محض نکن این راه تهش بن بست وشکست  وخیری دراون نیست  

ممنونم ازتون که امید میدید. مرسی برای راه کارتون ، شدم مث مریضی که امیدی به علاج نداره. خواب و خوراک ...

ان شاالله خدا خودش کمکتون می‌کنه متاسفانه اغلب آدما فقط بدون درک آدمو سرزنش می‌کنن در حالی که این موارد ممکنه برای همه پیش بیاد. اگه نتونستین خودتون درستش کنین حتما از یه مشاور خوب کمک بگیرین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  این موضوع فقط فقط یه وسوسه از جانب شیطان به خدا پناه ببر از شر آدم های بد که سرابی بیش ن ...

نه بنده ی خدا اون پسر ، خیلی آقاس و خوش قلب و مهربون و هیچ وقت بمن چیزی نگفته نه پیشنهادی هیچی همیشه هم احترام گذاشته بمن، فک کنم روحشم خبر نداره از علاقه ی من ، و اینکه شما درست میگید این کار جز تباهی و شکست چیزی نداره.ممنون از توجهت عزیز 🙏

اللهم صل علی محمد وآل محمد و اهلک اعداعهم  محب ال اهل البیت النبوت
ان شاالله خدا خودش کمکتون می‌کنه متاسفانه اغلب آدما فقط بدون درک آدمو سرزنش می‌کنن در حالی که این مو ...

قربونتون برم مهربونم. واقعا همه سریع قضاوت میکنن حتی بدون اینکه متن یا شرایط طرف مقابلو بهش توجه کنند. امیدوارم همیشه تو زندگیت خیر و خوشی باشه عزیزم.

نه بنده ی خدا اون پسر ، خیلی آقاس و خوش قلب و مهربون و هیچ وقت بمن چیزی نگفته نه پیشنهادی هیچی همیشه ...

هر چقدرم اون آقا خوب ومهربون باشن دلیل براین نمیشه که شما باهاش ارتباط برقرار کنی اونم با این فاصله سنی ومعکوس  از اقوام هستن ؟همسرتون چطورن ؟ خدایی نکرده مشکلی باهاش تو زندگی دارین ؟مثل یوسف پیامبر به خدا پناه ببر وبا خدا معامله کن ببین چه جور هوات داره ونمیذاره خطا کنی شک نکن 

هر چقدرم اون آقا خوب ومهربون باشن دلیل براین نمیشه که شما باهاش ارتباط برقرار کنی اونم با این فاصله ...

بله همینطوره عزیز . نه این پسر اقوام نیس ، همسایه اس. همسرم هم خیلی خوبه و مومن ، بخدا ازش خجالت میکشم ، نه تنها از همسرم بلکه از بچه هام! روم نشده بود بگم اینو. تا همین جا هم که دووم آوردم بدون شک بخاطر خود خداست و بزرگیش.

دلایل اینکه بفکرشی زیاد اگه میخوای نباشه حتما کارهای خیر شرکت کن 

شرکت میکنم ، منظور شما چه نوع کار خیریه؟

کارهای خوب  تا وقتی جلو دید هست توی ذهنت  سعی کن ذهنت خالی کن ازهمه چی

آخه من وسواس فکری دارم و برام خیلی سخته وقتی رو یک موضوعی درگیرم بسادگی فراموشش کنم..‌فقط بعضی وقتا همینجوری فراموش میکنم ولی باز بعد چند وقت میاد سراغم.

بله همینطوره عزیز . نه این پسر اقوام نیس ، همسایه اس. همسرم هم خیلی خوبه و مومن ، بخدا ازش خجالت میک ...

ببین عزیزمن صد درصد فکروکارتون اشتباه وهوای نفس که شمارو وسوسه میکنه اون آقا چی متاهله ؟ اونم حسی به شما داره؟ تو‌رو خدا حداقل به آینده بچه هاتون فکرکنید  ببین چه بلایی سرشون میاد همسرت چقدر دلشکسته میشه ومهمتر ارهمه خدای نکرده  عزت وابروی خودت خدشه دار میشه خودتونم که گفتین مذهبی وبا حجاب هستین  پس خیلی خیلی مواظب باشید و سوره های ناس وفلق وذکرهای مربوط به این موضوع رو زیاد بگین استغفار کنید وصلوات بفرستید  متاسفانه چند روز پیش متوجه شدم دخترم با یه پسری در ارتباط بوده وحتی باهاش یکی دوبار هم بیرون رفته  چون کارهاش خیلی مشکوک بود واای دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چی کارکنم باید باکی مشورت کنم البته به روش آوردما قول داده که دیگه کارش تکرار نکنه وخودش پشیمون ولی من میترسم دوباره بره سراغ پسر یا با یکی دیگه دوست بشه متاسفانه برای جوونامون رابطه با جنس مخالف ونداشتن حجاب و دست دادن واینها عادی شده وگناه حساب نمیشه من خودم توی گذشتم خطاوگناه زیاد داشتم  والان هم خیلی پشیمونم نمیدونی چقدر ناراحتم از اینکه خدای نکرده دل خانم فاطمه زهرا ودل امام زمانمون رو شکونده باشم😢😔  خدا خودش همه رو به راه درست هدایت کنه وعاقبت به خیرمون کنه الهی  

ببین عزیزمن صد درصد فکروکارتون اشتباه وهوای نفس که شمارو وسوسه میکنه اون آقا چی متاهله ؟ اونم حسی به ...

سلام عزیزم ، ببخشید که چند وقت نبودم و دیر جوابتونو میدم، نه اون آقا مجرد هست. ای وای چی شد دخترتون الان دیگه با پسری در ارتباط نیس؟! والا تو این زمونه آدم نمیدونه چیکار کنه، اگه سخت بگیریم رو بچه ها شاید چند سال بعد به شکل شدید تری برن سمت این مسائل و اگه کاری نکنیم چون جوون هستن و خام کار به جای باریک می‌کشه خدای نکرده، شاید اگه با یه روانشناس خوب صحبت کنید بهتر باشه چون من دیدم تو اطرافیانم که تو این موارد سخت گیری زیادی کردن و ....