2777
2789
دنیا ؟؟ منبع ؟؟؟

البته منظورم از این که دنیا تحریمش کرده، مردمه نه دولت ها

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
رونالدو به عنوان نوشیدنی آب میخوره فقط و هیچ نوشابه و انرژی زا و  قند مصنوعی مصرف نمیکنه . نه ا ...

احتمالا همه ی فروشگاه ها رو ندیدید

تحریم از طرف مردم منظورم بود

مردم  دیگه از این برند ها خرید نمیکنن 

رونالدو اگه دلیل نخوردن نوشابش، قند هم باشه ، رفتار های دیگه ای داره که ثابت میکنه اگه  به جای نوشابه آب  با برند پپسی میبود باز هم نمیخورد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا همه ی فروشگاه ها رو ندیدید تحریم از طرف مردم منظورم بود مردم  دیگه از این برند ها خری ...

منبع خبری درستی ندارید 

مخصوصا در مورد رونالدو که اصل خبر تو تمام سایت های خبری هست و البته جدید هم نیست 

من خودم فقط پپسی و کوکا کولا و نستله استفاده میکنم . و اتفاقا فوق العاده راضیم . ولی خودمو به کل مردم و تحریم و غیر تحریم ربط نمیدم 

چون یکی از شاخص های تحریم شدن محصولات سوددهی و زیان ده بودن محصول و شرکته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

احتمالا همه ی فروشگاه ها رو ندیدید تحریم از طرف مردم منظورم بود مردم  دیگه از این برند ها خری ...

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منبع خبری درستی ندارید  مخصوصا در مورد رونالدو که اصل خبر تو تمام سایت های خبری هست و البته جد ...

خیلی از منابع خبری بنا به مواضعی که دارن این خبر ها رو انتشار نمیدن

من در مورد کیفیت پپسی و کوکا کولا چیزی نگفتم
اتفاقا از نظر من هم بسیار خوشمزست!

موضوعی که رونالدو  به خاطرش پپسی نمیخوره هم جدید نیست، حتی قدیمی تر از سن رونالدوئه!

خیلی از منابع خبری بنا به مواضعی که دارن این خبر ها رو انتشار نمیدن من در مورد کیفیت پپسی و کوکا کو ...

من الان چک کردم هر دو کارخونه رو 

پنج دهم درصد شاخص بورسش کم شده بود سه روز پیش که باز صعودی شده 

و با توجه به سوددهی و ارزش سهامش برای سرمایه گزاری هم موقعیت خوبیه 

خوشحالم چک کردمش 😊😊👌

من الان چک کردم هر دو کارخونه رو  پنج دهم درصد شاخص بورسش کم شده بود سه روز پیش که باز صعودی ش ...

من از همون اول هم گفتم که مردم رو دیدم که خرید نمیکنن!

این مسئله تازه شروع شده

نگفتم ورشکست شدن که شما در این حد پیگیر نمودار ها شدید!

این برند ها سهام به شما بدهکارند این قدر که شما از چک کردنشون خوشحال شدید😄

من از همون اول هم گفتم که مردم رو دیدم که خرید نمیکنن! این مسئله تازه شروع شده  نگفتم ورشکست ...

ای خدا 😅🤣

من همیشه سهام ها رو چک میکنم آخه

چون سرمایه گزاری میکنم تو بورس و فارکس و یه جورایی نمودار خوراکمه 

ای خدا 😅🤣 من همیشه سهام ها رو چک میکنم آخه چون سرمایه گزاری میکنم تو بورس و فارکس و یه جورایی نم ...

آها، من فکر کردم به خاطر پپسی و کوکا کولا این قدر خوشحال شدید😂❤

من از لحاظ واکنشی که مردم جدیدا نسبت به این دو برند داشتن گفتم تحریم

نمیدونم که اصلا ادامه خواهد داشت یا نه، این به تصمیم مردم بستگی داره

فعلا  برای نخریدنش داره تبلیغ میشه ( منظورم ایران نیست )

آها، من فکر کردم به خاطر پپسی و کوکا کولا این قدر خوشحال شدید😂❤ من از لحاظ واکنشی که مردم جدیدا نس ...

ایشالا خیر باشه هرچی هست

ایشالا خیر باشه هرچی هست

ان شاءالله❤