شوهرم چون دوست و آشنا زیاد داره برام مشتری میفرسته
درعوض چیزی از درآمد خودش برام خرج نمیکنه فقط مایحتاج خونه . از درآمد منم قسمتیش گاهی هم همش توی خونه خرج میشه ولی من دوتا بچه دارم و متاسفانه بسیار ضعیفم و استرسی و از خستگی زود بیمار میشم به تمیزی خونه اصلا نمیرسم ...وضع مالی شوهرم خوبه ولی خیلی قسط میده از حقوقش چیزی نمیمونه کیفیت زندگیمون بستگی به درآمد من داره اگه پولی دستم باشه خوبه اگر نه هیچ حس میکنم زیر فشارم احساس بدی دارم توی خونه ۷۰ متری که عملا فقط میشه توش بخوابیم و بخوریم با دوتا بچه اصلا جا نداریم ۱۰ ساله ازدواج کردم خسته شدم از این همه قرض و وام که شوهرم میگیره امروز باز از وام و قرض حرف زد دیگه بریدم
خیلی خوبه که برا خودت شغل داری عزیزم ولی همه مسولیت ها رو هم خودت به گردن نگیر اوضاع اقتصادی خیلی خرابه مام همش داریم قسط میدیم واقعا کم آوردم هر شب فکر و خیال و قرض و بدهی نمیزاره بخوابم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.