2777
2789
عنوان

مادرم 💔

132 بازدید | 8 پست

مادرم و خانوادم از اول من تحقیر کردن چه مجردی چه متاهلی الان که متاهل هستم خودم و همسرم من بیمار کرده از نظر روحی و روانی به نظرم مادرم حق مادری نداره خانوادم از نظر مالی ما کمک کردن تا حدی ولی با تحقیر هاشون من افسرده و گوشه گیر کردند از وقتی با خانواده همسرم اشنا شدم کمی بهترم درسته اخلاق بد هم دارن مثلا کمک مالی انچندانی نکردن ولی همیشه ازم تعریف میکنن بهم احترام میزارن جوری که میگم اخه من چاق به قول خانوادم خیکی چی دارم که ازم تعریف میکنن میخوام با شوهرم برم یه شهر دیگه سمت شهر خانواده همسرم با سرمایه اولیه خونه ای که میشینیم یه زمین اون بسازیم و پیشرفت کنیم میدونم برم مادرم نمیزاره چون بجز من کسیو نداره تحقیر کنه میرم تا وقتی که این اخلاقاش بزاره کنار من عاشق همسرم بودم و هستم مادرم کاری کرده که من ازش متنفر شدم اگه بمونم شاید تا سال اینده طلاق بشه خیلی سرد شدم ازش همه اش بخاطر خانوادم شوهرم اخلاق بد داره نه که کامل باشه ولی من با اخلاق بد کمی که داره هم علاقه دارم بهش و نمیخوام زندگیم خراب شه به نظرتون کار درستیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما این کارو بکن

ولی مادرم میگه طلاقت بگیر شوهرت خودش باید به فکر پیشرفت باشه تو داری از خود گذشتگی الکی میکنی براش 

ولی شوهرم هر لحظه معذرت خواهی میکنه که شرمنده تو و خانوادتم که نتونستم کاری انجام بدم واقعا موندم من دارم کار اشتباهی میکنم هم قدم شوهرمم که مادرم زخم زبان میزنه

ولی مادرم میگه طلاقت بگیر شوهرت خودش باید به فکر پیشرفت باشه تو داری از خود گذشتگی الکی میکنی براش&n ...

مطمئن باش طلاق هم بگیری اون مادر سرکوفتت میزنه که خوب بودی طلاق نمیگرفتی

عزیزم بدو دنبال زندگیت اگر همسرت دست بزن نداره و کار میکنه و خرجی میده بقیه چیزاش به مرور درست میشه البته معتاد هم نباشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
مطمئن باش طلاق هم بگیری اون مادر سرکوفتت میزنه که خوب بودی طلاق نمیگرفتی عزیزم بدو دنبال زندگیت اگر ...

هیچکدوم از این ها نداره هیچوقت مال من و ... هم نداره خونه و ماشین به خواست خودش کرده به نامم که اگه الان دستم تنگه جبران میکنم و ‌... 

به نظر شما اینکه من پا به پای شوهرمم دارم از خودم میزنم ؟

وقتی ازدواج میکنیم من وتو میشویم ما وزندگی مشترک هردو طرف باید تلاش کنن همه ادمها هم اخلاق خوب دارن هم یه اخلاقی بداختلاف نظر بین همه هست مهم این هست با ارامش زندگی روپیش برد احترام همدیگر رو داشته باشیم اگر خانواده همسرت ازت تعریف کردن هیچ وقت نگو نه من نمیدونم چاقم هیچ وقت دست پایین نگیر خودتو از اخلاق مادرت هیچ وقت پیش همسرت یا خانوادش چیزی نگویی هرچی باشه مادر هستش 

ولی مادرم میگه طلاقت بگیر شوهرت خودش باید به فکر پیشرفت باشه تو داری از خود گذشتگی الکی میکنی براش&n ...

وقتی همسرت احترام شما رو نگه میداره وداره برا زندگیش تلاش میکنه چرا اسم طلاق بیاری زن ومرد توسختی داری ونداری باید باهم شریک باشن زن تو نداری مرد خوب بودنش وهمرا ه بودنش معلوم میشه مرد تو دارندگی وپولداری خوب بودنش مشخص میشه