2777
2789
دیدار و روبوسی با یک یا چند نفر از بستگان یا دوستان نزدیک   راه دوری را برای انجام یک هدف ...

متوجه نشدم

راه دور میری ینی چی

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
بگیر برام

توکل به خداوند را در دشواری ها و سختی ها هرگز از دست ندهید. مطمئن باشید گره بسته شما گشوده خواهد شد.

* یقین داشته باشید آنچه در آرزوی بدست آوردنش هستید بدست خواهید آورد. بزودی تغییراتی ایجاد خواهد شد که باعث خوشحالی و خشنودی شما خواهد بود.

* اگر جایی می خواهید بروید شک و تردید نداشته باشید با روی باز و گشاده از شما استقبال خواهد شد

حسادت، خیانت

سبز میشوم در اوج آ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیت کردم

شخصی در حق شما بدی و شرارتی خواهد کرد اما شما او را مورد عفو و بزرگواری خود قرار خواهید داد.نشانه عدل و انصاف است - از عدل و درستی حکم میکند - رفتن به دادگاه و حل مسئله ای از راه عادلانه

سبز میشوم در اوج آ 
برای من میگیرین 

در برخورد با مشکلی که در حال حاضر دارید، بی احتیاط عمل نکنید خداوند از شما حمایت خواهد کرد.

* از مسائلی که در اطرافتان رخ خواهد داد عصبانی نشوید.

* داوری و قضاوت نادرست و غیر عادلانه ای درباره شخص شما می شود اما فورا از شما دلجویی به عمل خواهد آمد.

* شادیهای قلبی شما از عشق خودتان روزبروز بیشتر و بیشتر خواهد شد.

* امیدواری شما نسبت به زندگی خود و مسائل اطرافتان بیشتر خواهدبرای موفقیت خود مجبورید از خطر بگریزید و مصون بمانید شد.

سبز میشوم در اوج آ 
نیت کردم

اگر در تصمیمی تردید و دودلی دارید، در انجام آن کمی تاخیر و درنگ نمایید و در زمانی مناسبتر و در شرایطی آرامتر تصمیم خود را بگیرید.

* دست به کار تجارت و معاملات خواهید زد و در این امر بسیار برجسته و دارای ثروت زیادی خواهید شد.

* خوشحالی و هیجان فوق العاده از موضوعی که شما را غافلگیر خواهد ساخجشن، مراسم شادی، میهمانی مهم

ت.

سبز میشوم در اوج آ 
در برخورد با مشکلی که در حال حاضر دارید، بی احتیاط عمل نکنید خداوند از شما حمایت خواهد کرد. * از مس ...

گلم به نیت فاطمه و غلامحسین میگیری لطفاً خواهش میکنم خیلی مهمه واسم واست آیت الکرسی میخونم عزیزم 

اگر در تصمیمی تردید و دودلی دارید، در انجام آن کمی تاخیر و درنگ نمایید و در زمانی مناسبتر و در شرایط ...

نیتم معلمی بود عزیز این چیزا چی بودک دراومد؟ میشه راجب معلمی بگیری؟