2777
2789
عنوان

دعوا سر کار

111 بازدید | 5 پست

سوال دختر خالمه عضو نیست گفت اینجا بپرسم:

چند ساله ازدواج کردم، با شوهرم دعوام شد شوهرم میگه تو به فکر پیشرفت نیستی، این چند سال داااااااائم میگه برو سر کار پول دربیار که حداقل خرج های خودت رو خودت دربیاری. برای یه کار زیباییت التماس منو نکنی! 

با اینکه نسبتا وضع مالی نرمال داره.یعنی لنگ پول من نیست. فقط فکر پیشرفت مالی هست

کارش آزاده مثل کارمندها بازنشستگی نداره

من خیلی گشتم شرکتهای خصوصی رفتم

کار خوب جایی پیدا نکردم

بعضی هاشونم خیلی خطرناک بودن خدا بهم رحم کرد. ۷ ساله نشستم تو خونه.

قبول دارم خودم هم تنبلی کردم باید بهتر درس میخوندم شاید یه کار خوب گیر میوردم.

خیلی دوست دارم جای دولتی برم ولی کارهای دولتی که امنیت داره آشنا میخواد!

حالا آندومتریوز دارم یه ذره به فکر بچه دار شدن نیست 

سنم بالا رفته ۳۸ سالم شده 

من میگم بیا بچه دار بشیم اول. با بچه نمیشه رفت سر کار که سالهای اولش حداقل بچه بزرگتر بشه بتونم بزارمش مهد بعد برم سر کار.

میگه نکنه میخوای وارث بیاری که اگه خودم کشتم به بچه برسه؟! گفتم پارانوئیدی چیزی داری! خوب سنم داره میره بالا شاید دیگه بچه دار نتونم بشم.

یه مقدار وسواس صدا و تمیزی داره گفتم حالا میخواد اول منو بعد هم بچه رو، پدرش در بیاره.

میگه تو این مملکت بچه نیاریم. 

خوب بلیط شمس العماره ما که حاضر نشده که فردا بریم. دست نگه داریم بریم اونجا بچه دار بشیم.

عزیز الان با شرایطت اولویت تو بچه دار شدنه نه سرکار رفتن درسته مملکت گل و بلبل نیس ولی دیگه یه بچه درتوانتون هست ک بزرگ کنین بچه مگه فقط وارثه ثمره زندگی و امید ب زندگیه ، ب شوهرت بگو میترسی بچه بیاد تو مردی ب این ارث برسه ولی هیچ بچه  نداشته باشی بچه های خواهر برادرت ارث میبرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان