2777
2789

خب به ریشه مو که روغن نمیزنن

من نارگیل به ساقه میزنم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ریشه مو نزن به ساقه مو فقط روغن بزن 

روغن نارگیل و جوجوبا خوبه 

نرم میشه موها

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
چراباید به ساقه زد من یک شب درمیان زیتون اصل میزنم خوبه؟؟؟

بخاطره اینکه مو نشکنه و موخوره نگیره 

موها هر ماه به طورطبیعی ۱ تا ۲ سانت رشد میکنن حد اقل

اگه بخواد ساقه مو شکننده نباشه 

قد مو خیلی بلند میشه طی سال

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

در مورد چگونه استفاده روغن برای مو بستگی به شرایط مو و کف سر داره.

اگر خشکی داره و پوست پوست یک ساعت قبل حمام کف سر رو روغن بزنید بعد تو حموم کامل بشورید.

اگر مو چرب خودش، فقط کدر شده مو هاتون خوب بشور و بعد حمام کمی کف دست تو روغنی کن رو سطح مو بکش. معمولاً این مشکل برای کسانی که کراتین کردن بیشتر پیش میاد راستی برای کسانی که کراتین کردن هفته ای یکبار باید شامپو معمولی (سولفات دار استفاده کنن) چون در غیر اینصورت صورت ریشه‌ای مو میمیره و باعث ریزش میشه.

اگر موخوره داری روزانه کمی موهاتو مرطوب بکن و کمی روغن به ساغه هاش بزن کمی اسپره آب کافی.

دلیل بیشتر ریزش مو خفه شدن مو چه با روغن چه لوازم گریم تاف و....

در دوران بارداری هم به دلیل هورمونی  کف سر بیشتر چرب میشه و خود هورمون ها هم بر ریزش مو تأثیر داره..