2777
2789

خانم های با دماغ های عملی کوچیک و لب های پروتزی بزرگ و گونه های برجسته قشنگترند یا چهره های نچرال؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بیس صورت خشگل باشه خب  یکم ریزه کاری خشگل ترش میکنه . چه عیبی   داره . مثلا  خودم لبامو یه س ی سی ژل زدم‌.خیلیم راضیم. مدل روسی زدم . طبیعی فقط کمی بزرگتر شد و فرم گرفت . چرا باید زشت بشم؟ اونایی ک افراطی عمل  میکنن  میخوان دیده بشن بیشتر 

اگه بیس صورت خشگل باشه خب  یکم ریزه کاری خشگل ترش میکنه . چه عیبی   داره . مثلا  خودم ...

عزیزم اونایی را میگم که قیافه هاشون کلن تغییر میکن...یعنی از نچرال بودن خارج میشه...نه عمل بینی و تزریق ژل و زاویه سازی فک و اینا...تغییرات غیر طبیعی

سه سال رفتم ژل لب و چونه زدم همه هم گفتن خوشگل شدی‌......دماغمم که سالها پیش عمل کردم اون هیچی.......ولی جدیدا ازین کارا بدم اومده....حتی امسال دوست ندارم برم ژل لبمو تمدید کنم.....حس میکنم این قیافه ها سالها بعد مسخره میشه.......بذا خودم باشم.....مگه خودم چمه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
اگه بیس صورت خشگل باشه خب  یکم ریزه کاری خشگل ترش میکنه . چه عیبی   داره . مثلا  خودم ...

منظور منم افراطی بود...اونایی اصلا یک شکل دیگه میشن وگرنه که زاویه سازی چونه و کمی تزریق ژل لب و اینا که خوشگل تر میشن