2777
2789
عنوان

پول دراوردن مهم تره یا درس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 23 پست
 دلیل بیار و بیشتر توضیح بده

ما درس میخونیم که نهایتا شاغل بشیم و پول دربیاریم خب؟!!

حالا که فرصت پیدا شده و شغل زودتر پیدا کردی که چه عالی

زودتر به درامد و اسایش و رفاه میرسی و مجبور نیستی مرحله سخت تحصیلی رو طی کنی

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
 خودتون الان شاغلید؟ چند سالتونه ؟

متاسفانه نخیر عزیزم و الان بشدت پشیمانم و ۳۰ سالمه

میدونی یه وقتی به خودت میای که خیلی دیره کلا تک بعدی زندگی کردن هیچ عاقبتی نداره 

من خیلی بابت وضعیتم ناراحتم شغل ندارم و بیشتر دوستام یا ازدواج کردن یا کار دارن اما من هیچ کدوم و دیگه تمایلی با ارتباط با کسی ندارم چون احساس سرخوردگی دارم حتی مجبورت گاها که رام به دانشگاه باز میشه از خجالت به دروغ میگم شاغلم چون حوصله سرزنش و توجیه ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما درس میخونیم که نهایتا شاغل بشیم و پول دربیاریم خب؟!! حالا که فرصت پیدا شده و شغل زودتر پیدا کردی ...

اخه خانواده ام دیوانه ام کردن میگن زود باش ارشد بخون سه ساله لیسانس ات گرفتی .. جیگرم له کردن

اخه خانواده ام دیوانه ام کردن میگن زود باش ارشد بخون سه ساله لیسانس ات گرفتی .. جیگرم له کردن

تصمیم خودت مهمه.به حرف دیگران گوش نکن.ببین چی مصلحتته همونو انجام بده.پدر مادرای ما نسل قدیمن همه چی رو تو درس خلاصه کردن و فکر میکنن موفقیت فقط تو درسه.درحالیکه الان دوره زمونه عوض شده و یه نفر با دیپلم مثلا با ناخنکاری ماهی کلی درامد داره.الان کسی به درس بها نمیده مهم اینه جنم داشته باشی و با هر مقطع تحصیلی برای خودت کار پیدا کنی.اونوقت تازه میفهمی شیرینی درامد داشتن چقدر لذیذه

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
 خودتون الان شاغلید؟ چند سالتونه ؟

بعد ارشد که چن سال هم بگذره و نتونی شغل پیدا کنی و هر جا بری ازت سابق بخوان اونوقت متوجه عمق فاجعه میشی عزیزم 

لطفا با برنامه‌ریزی جلو برو و کاری به حرفای خونوادت نداشته باش 

تو سنی که باید شغل، جایگاه اجتماعی، درامد و ماشین داشته باشی میبینی هیچ مدوم رو‌نداری و اتفاقا همین خونواده همون موقع شروع میکنن به گفتن اینکه اینهمه خوندی اخرش عیچی نشد، هر کی از راه میرسه به خودش اجازه میده واست تعیین تکلیف کنه و ... 

شغل رو بزار در اولویت اول 

اون رشد شخصیتی و مالی که تو شفل واسه ادم بوجود میاد تو درس نیس 

مثلا خودم رو مثال میزنم دوستانم که سر کارن از نظر برخورد و رفتار اجتماعی خیلی زرنگترن اونوقت تو در مواجهه با اونا حس میکنی پایین تری و اعتماد به نفس هم نداری و هیچی بلد نیستی حتی اگر نمره الف باشی و‌زرنگمنتها اون محیط بیرون اونا رو پرورش میده و وارد یه دنیای دیگه میکنه