سلام به همه کاربرانی که الان تاپیک من رو میخونند.
دوستان امروز جواب اچ پی وی ۱۶ ام بعد از دوسال منفی شد.
این تاپیک تنها برای اطلاع رسانی و امیدواری به افراد مبتلاست🙏🏻
در دوران بارداری متوجه ابتلا ام ب ویروس با زایده های زگیل که بصورت خوشه ایی و کاملا سطحی بدون برجستگی شدم(ممکنه برای شما برجسته باشه) . باتوجه ب دوران بارداری درمانی انجام ندادم ولی تست دی ان ای اچ پی وی انجام دادم که تشخیص مبنی بر ابتلا ام به نوع ۱۶بود،همچنین تست پاپ اسمیر که التهاب شدید سرویکال زده بود.
پس از گزروندن بارداری و با تشخیص پزشک و نامه پزشک پوست، سزارین انجام دادم
بعد از چهل روز از زایمان ، زایده های بیرونی و داخل واژن را لیزرCo2 کردم. همچنین سه دوز واکسن گارداسیل زدم که ب گفته پزشکم در درمان هم موثر هست و از ابتلای حلق و مقعد جلوگیری میکند. پس از گزروندن دوران نقاهت لیزر ،کولپوسکوپی انجام دادم، فرایند کولپوسکوپی توسطم پزشکم با بیهوشی کامل صورت گرفت ک یک روز کارم طول کشید. و دکتر بهم قرص هیدروکسی پروژسترون داد. صب رفتم و عصر مرخص شدم، نمونه پاتولوژی پس از بیست روز بدستم رسید ک جواب درگیر بودن غشای مخاطی بود و هنوز ب سین نرسیده بودم خوشبختانه.
باتوجه به جواب ها، پزشک بنده روتوصیه ب مصرف ویتامین کردند و گفتند هرششماه چکاب انجام بدم.
امروز بعد از دوسال جواب تستم منفی شد و بدنم خودش دفعش کرده. پزشک من دکتر مژگان کریمی بود که ایشون در طول درمان به من امیدواری دادند که بدن خودش دفع میکنه و نگران نباشم