2777
2789

من چند دوره است ک عفونت شدید دارم پاپ اسمیر دادم تو جوابش عفونت شدید بود پماد واژینال استفاده کردم سفکسیم مترونید آزیترومایسین و... استفاده کردم اما هربار معاینه میشم بازم عفونت دارم

تروخدا هرکس راهکار دیگه ای داره بگه 

ترشحاتمم پنیری نیست بیشتر زرد و سبز رنگه

شنیدم جوش شیرین و سرکه خوبه کسی استفاده کرده ک نتیجه بگیره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

کاربران گرامی  

این دوستم یک پسری رو خیلی میخواست. اما اون پسر بهش خیانت کرد و رفت دنبال یک دختر دیگه. 

حالا این دوستم میخواد اون پسر برگرده پیشش و همه چیز رو فراموش کنه. چون بدون اون پسر نمیتونه زندگی کنه. میخواد با اون پسر ازدواج کنه. 

لطفا اگه دعایی میخواین بکنید یا نصیحتی دارید یا... بیاین تو این تاپیک. 👇 ممنون میشم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12524385/میدونستی-اگه-چهل-نفر-در-حقت-دعا-کنن-حاجتت-برآورده-میشهبیا-توتاپیک-دل-شکسته-ها

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اسی شو .را نوش همش تو خونه دامن نخی تو خونه.شلوار تنگ نپوش.خودت خشک نگه دار .بعد رابطه حتما دوش بگیر ...

شوهرمم مترونید داده دکتر بهش یعنی گفت هردوتون بخورین همهههه اینا ک گفتی رعایت میکنم اما نمیدونم چرا ولکنم نیس این عفونت

ازاون پمادای واژینال استفاده کن کپسول لاکتوفم هم عالیه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
ازاون پمادای واژینال استفاده کن کپسول لاکتوفم هم عالیه

اوو سه تا مختلف داده تو سه بار اسماشم سخته یادم نیست اما انگار فایده نداره آخه بدم هست میریزه بیرون

لاکتوفم برای قارچه؟ یا برای ترشح زرد رنگ هم جوابه؟

کلا هرجور عفونت و قارچی باشه میشوره میبره داکسی سایکلین دوسه تا ورق بگیرین اونم عالیه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙