2777
2789
عنوان

دلم گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کوردم و اهل سنت...زنداییم تشیعه ،دومادمون و ...و...همهههه چی بستگی به خونواده داره  ساکن کج ...

من مشکلی ندارم باسنی بودن اما خانوادم میگن هرمی مذهب خودش من ازیک سنی خوشم میاد اونا راضی نمیشن هیچ اطلاعیم راجبه سنی ندارم

بدیشون چیه من شناختی ندارم ازشون فقط در این حد میدونم دین ماکاملتره

ای بابا دین رو نمیگم 

منظورم خوبی و بدی های خودتون هست

اصلا دین رو‌بنداز دور 

بعد از مرگم هیچ کس تکرار من نخواهد شد.
تفاوتش چیه  

شیعه و سنی کلی تفاوت عقاید دارند. نمیدونی؟! 

تو اینترنت سرچ کن عقاید سنی ها رو. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 اگه جزو این چند گروه هستی اصلا با من بحث نکن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسی: ۱_ اگه وجود بیماری ها خصوصا بیماری های روانی رو تکذیب میکنی (مثلا میگی وسواس کار شیطانه یا میگی هرکی چشماش ضعیف شده در اثر خودارضایی ضعیف شده) ۲_ اگه فکر میکنی با دادن شعارهای بی منطق روشنفکر به نظر میای (مثلا میگی ادما نون قلبشون رو میخورن در حالی که کلی ادم بدجنس تو دنیا هستن که خوشبختن و کلی ادم خوب تو دنیا هستن که بدبختن یا بچه هایی که با بیماری های وحشتناک به دنیا میان بدون این که گناهی کرده باشن یا پیامبران و امامان که اون همه سختی کشیدن در حالی که دلشون پاک بوده)۳_ اگه به ادیان ابراهیمی توهین میکنی (اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن) ۴_ اگه معتقدی مردم باید مثل زمان قدیم زندگی کنن (مثلا میگی تو مایع ظرفشویی و مایع دستشویی و خمیر دندون و لبنیات پاستوریزه و واکسن و...سم میریزن و نباید از اینا استفاده کرد یا میگی فقط طب سنتی و طب اسلامی درسته و همه علوم جدید رو رد میکنی چون این حرفا نشون میده وسواس داری و این حرفا رو باید به رواپزشک بزنی نه من) اگه حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونی(مثلا میگی زن حتما باید سرکار بره و تمام حقوقش رو بیاره تو زندگی و بده به شوهرش یا میگی زن باید با مرد کوچکتر از خودش ازدواج کنه و اون شوهر بی عرضه رو جمع کنه یا میگی دختر باید به اسم قانع بودن یا به اسم این که سنش بالا رفته با پسر داغون ازدواج کنه یا میگی برای پسری که سر به راه نیست زن بگیرن تا سر به راه شه چون هیچ مردی با زن گرفتن درست نمیشه و یه زن رو هم بدبخت میکنه) ۵_ اگه از اذیت کردن حیوانات و گیاهان لذت میبری ✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خب بدی اوناچیه من اینو نمیدونم

گرفتی ما رو

من میگم دارم از اخلاقیات از خوبی و بدی های شخصی هر کدومتون بحث میکنم 

گیره داده به دین اونا چین اینا چین

بعد از مرگم هیچ کس تکرار من نخواهد شد.