2821
2789
عنوان

شغل تون چیه؟

107 بازدید | 14 پست

راضی هستین؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدون شغل اما کار تمام دنیا میریزه سرم هروز. هیچوقت استراحت ندارم، مرخصی در کار نیست، حقوق هم ندارم، آسایش ندارم، از همه و همه حرف میشنوم، از کارم ایراد میگیرن. 

کارمند سازمان تامین اجتماعی هستم 

مدرکت چیه؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
بدون شغل اما کار تمام دنیا میریزه سرم هروز. هیچوقت استراحت ندارم، مرخصی در کار نیست، حقوق هم ندارم، ...

چرا حرف میشنوی.؟

یه زن خونه دار همیشه حرف میشنوه. مثلا غذا به دلشون نباشه، یا دیر درست بشه، یا بچه مریض بشه ....

خدا حافظ شما باشه🌹

وکیلم راضی بودن که چی بگم شغلم رو دوست دارم اگر برگردم عقب بازم همین رو می‌خوندم

حق و حقوق یه دختر برا ازدواج چیه و چه چیزایی لازمه رعایت یاشرط کنه؟؟ اگه حوصله داشتین جواب بدین

حق و حقوق یه دختر برا ازدواج چیه و چه چیزایی لازمه رعایت یاشرط کنه؟؟ اگه حوصله داشتین جواب بدین

این سوال خیلی خیلی کلیه.

اصلا نمیشه برای همه یه چیز رو گفت

خیلی‌ها خودشون نمی‌خوان و تعداد زیادی از مردها اصلا یه سری حقوق رو نمی‌دن.

اما من معتقدم حق اشتغال باید موقع عقد گرفته باشه.

یه نکته‌ی دیگه هم که دیدم یه موردی بود چندسال پیش

حق طلاق گرفته بود و همسرش هم می‌گفت اگر حق طلاق می‌خوای مهریه رو ببخش

زن قید کرد حق طلاق در ازای بذل مهریه

درنهایت هم طلاق گرفت و هم مهریه رو به صورت کامل گرفت

چون باید واژه‌ی تمام ذکر می‌شده

بذل تمام مهریه

در غیر اینصورت حتی اگر یه سکه رو هم ببخشه بذل انجام شده و حق طلاق بهش داده میشه.

در هر صورت حق اشتغال رو بگیرید

حق طلاق هم بستگی به خودتون داره.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

این سوال خیلی خیلی کلیه. اصلا نمیشه برای همه یه چیز رو گفت خیلی‌ها خودشون نمی‌خوان و تعداد زیادی ا ...

ممنون گلم🌹

مفید بود

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز