2777
2789
ما رسم جهاز اوردن و سیسمونی خریدن پدر عروس و اینا رو خوب رسم کردن. رسم کادو اوردن شب یلدا رو اهمیت ن ...

اره اره نوبت خانواده عروس ک میشه زبونشون دومتر میشع 😂😂نوبت خودشون ک‌میشه ای این رسما قدیمی شده یام ب رو خودشون نمیارن

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما برای عروس  انواع مختلف لباس و کفش و میوه و شیرینی و آجیل طلاق سکه ساعت  از اون جور چیزا و بعضی تازگی با این دف زنا هم میرن

و در عوض خانواده عروس انواع مختلف لباس و کفش و ساعت ساعت و شام میدن 

چرا عزیزم امسال همسرم برام میخاد بیاره همچیشم خودش میخاد بخره ،خانوادش ماشالا ماشالا اصن ب اینچیزا ا ...

عین منی

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

اره اره نوبت خانواده عروس ک میشه زبونشون دومتر میشع 😂😂نوبت خودشون ک‌میشه ای این رسما قدیمی شده یام ...

اره والا🤨 الان کادو یلدا بخوام باید کیو ببینم؟😂

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
رسم خانواده همسرم اینکه مادرزن برای دختر تازه عروسش باید شب یلدا یلدایی ببره . ما رسم نداریم اونا می ...

قبل عروسی رسم خانواده داماده ک بیارهد

بعده عروسی رسم خانواده شماش ک براتون بیاره

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بهتر زیر منت شون نمیمونیم‌

اونا که در هرصورت همه جا بنام خودشون میزنن ...بیچاره همسرامون...مخصوصا واس من ک بابا نداره مامانشم ک هیچ ...پی عشقشه...خودشم سربازع طفلی

اونا که در هرصورت همه جا بنام خودشون میزنن ...بیچاره همسرامون...مخصوصا واس من ک بابا نداره مامانشم ک ...

ن من ب خانوادم گفتم همه کارو شوهرم میخاد بکنه حتی برام عیدیم نیاوردن ولی شوهرم همیشه بی احترامی هاشونو جبران میکنه توام ب همه بگو شوهرت زحمت کشیده 

حالا باز مادرشوهر شما تنهاست مال من شیش متر زبون داره فقط ب فکر کندن

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

ن من ب خانوادم گفتم همه کارو شوهرم میخاد بکنه حتی برام عیدیم نیاوردن ولی شوهرم همیشه بی احترامی هاشو ...

اره کل طایفمم میدونن که کارهارو خودش تنها انجام میده ...اخه بدبختی اینه مادر این تنها نیس ازدواج کرده اینم پیش مادربزرگش گذاشته...خیلی موذیه

2790
2778
2791
2779
2792