2777
2789

خانواده همسر فکر کنم چیزی نیاوردن خانواده خودم آوردن.البته بعد از عروسی رو میگمااا

وقتی نامزد بودم هم فکر کنم همون هندونه و میوه و کیک یلدا و چند دست لباس زمستونی که خریده بودیم و کفش و پالتو و اینجور چیزا

خیلی سال گذشته 

ولی تا جاییکه یادمه

میوه تزیین شده 

آجیل 

پالتو و کفش و شال  

پولک و نبات و کیک و پشمک 

خانوادشون ربع سکه طلا

همسرم هم پلاک زنجیر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تولدم نزدیک یلداس  همسرم ی انگشتر هم برام گرفت و از همه مهمتره سی دی آهنگای یانی 

انگشتر دوست نداشتم فقط یکی دوبار دست کردم بعد کلا گذاشتم کنار 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

ما رسم جهاز اوردن و سیسمونی خریدن پدر عروس و اینا رو خوب رسم کردن. رسم کادو اوردن شب یلدا رو اهمیت نمیدن😂😂 من دلم کادو شب یلدا موقاااد

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
کمکش نکردن،؟

نه اصلا 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من مازندرانی هستم،وقتی ازدواج کردم و اومدم اصفهان متوجه این رسم شدم،به شدت از این رسم بدم میاد

همیشه دوستام بابت این موضوع مینالن،فلان فلان شده ها یلدایی نیاوردن،کم اوردن،خواهرش نیومد،داداشش نیومد،طلا نیاوردن..این یه رسم قشنگ اصیل ایرانی برای دور هم بودنه همین..

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ینی سال اول شب چله ای نمیبرن خانواده پسر اهل کجایید

چرا عزیزم امسال همسرم برام میخاد بیاره همچیشم خودش میخاد بخره ،خانوادش ماشالا ماشالا اصن ب اینچیزا اهمیت قائل نیستن 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

شب یلدا ک ت خونه خودممم  تازه عروسم😐

رسم خانواده همسرم اینکه مادرزن برای دختر تازه عروسش باید شب یلدا یلدایی ببره . ما رسم نداریم اونا میگن رسم همه س ی جورایی مسخره کردن اما خب برام مهم نبود اون شب رفتیم خونه مامانم . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

خودمون جشن میگیریم از الان دنبال لباسم واسه دخترم گرفتم خودم موندم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
موندیم تو شب یلدا کی کادو دادنو رسم کرده؟ :)

از خیلی قدیم این رسمها بوده الان قروفرشو زیاد کردن 

مادربزرگ خدابیامرزم  اون زمان این رسمو داشتن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️