2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم🤨🤨🤨

110 بازدید | 38 پست

وقتی از حموم میام پوستم خیلی خشک میشه کرم های آبرسان هم خیلی موثر نیس اصن فک میکنم پوستم داره کش میاد از خشکی.چیکار کنم؟تو سرما اینجوریم

آبرسانی که چربی داره بگیر. یعنی واسه پوستای خیلی خشک هست. و مرطوب کننده هم‌ بزن. ضدآفتابتم چربی داشته‌باشه. 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر حساسیت نداری روغن آرگانم بزنی خوبه چربی روغنی زیادی نداره ولی نرم می‌کنه 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
برندی معرفی میکنید؟

آبرسان ایمیجز اگر گیر بیاد. مک از قبل خریدم دارم خیلی خیلی چربه. ضدآفتابم سان سیف خوبه روغن آرگانم belle jqrdin خیلی خوبه من دوساله گرفتم هنوز تموم نشده. مرطوب کننده هم ovs اینا رو من زدم راضی بودم صورتو همچین آبدار می‌کنه

2790
2778
2791
2779
2792