2777
2789
عنوان

درصدی کار کنم...!

1276 بازدید | 9 پست

سلام بچه من مژه کارم

ولی اولای کارمه 

کارم خوبه و روی کارم کلی تمرکز دارم و خیلیم ظریف و بی اسیب کار میکنم... 

بنظرتون 70%/30%کار کنم یا60%/40%

و این چطوری تایین میشه مثلا سالن چه امتیازاتی داشته باشه حق داره بگه 60%/40%؟! 

میشه راهنماییم کنید

بعضی سالنا اذیت میکنن یکم کار مشتری بد شه و غر بزنه 

درصدتو نمیدن یا سفته با مبالغ بالا میگیرن 

اگ میخای درصدی باشی بگرد جاییو پیدا کن ادم حسابی باشن .

اگه ن اجاره بهترینه 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
بعضی سالنا اذیت میکنن یکم کار مشتری بد شه و غر بزنه  درصدتو نمیدن یا سفته با مبالغ بالا میگیرن ...

چقدر گدا😑

من پیروز رفتم یه اکستنشن انجام دادم یجایی جدید.. از توی دیوار اگهیمو دید باهام تماس گرفت یدونه اکستنشنم امروزم

همون اول بهم زنگ زد گفت قیمتاتون چطوریه... گفتم اینجوری اینجوری رفتم اکستنشن و زدم کارت و کشید به حساب خودش که درصدمو بده... پرسید چطوری کار میکنی گفتم 70/30با گوشیش کارت به کارت همون 70/30

منم گفتم خوب اوکیه دیگه فرداهم رفتم قیمت خودمو گفتم و انتظار داشتم درصد خودمو بگیرم کار تموم شد اومده پولو کشیده... بعدش میگه ما نرخ اکستنشنمو اینجوری نیستا من میگیرم 300 تومن تو 450 تومن میگیریا... جالبشم اینه 450 تومن که نرخ من بودو کشید ولی اومد گفت من با ناخنکارم و رنگ کارم واینا همه 60/40 کار میکنما گفتم نرخ من اینجوری نیستش من 30/70 کار میکنم همونجوری ک دیروز بود... قیمتمم همجا همینه

زنیکه 450 تومنه منو کشیده 40 درصد خودشو برداشته... 

الان هرچی بهش میگم پولمو بده جواب نمیده اشغال😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر گدا😑 من پیروز رفتم یه اکستنشن انجام دادم یجایی جدید.. از توی دیوار اگهیمو دید باهام تماس گرفت ...

حالا تا بفهمی چقد ادم شیاد وبلانسبت حروم خور تو کار ارایشگری زیاده طول میکشه ...

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
چقدر گدا😑 من پیروز رفتم یه اکستنشن انجام دادم یجایی جدید.. از توی دیوار اگهیمو دید باهام تماس گرفت ...

فقط بهت بگم اصلا قبول نکن سفته بدی ...

چون یوقت بخای لغو همکاری کنی دهنتو سرویس میکنن‌

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
بعدم‌ب مشتریت بگو پول رو واس خودت کارت ب کارت کنه .بعد تو سهم صاحب سالنو بده ‌ 

هیچ صاحب سالنی اینو قبول نمیکنه 

تا من بگم به مشتری رفتی کارت به کارت کن اونا کارتخان دارن همونجا کیکشن خوب

هیچ صاحب سالنی اینو قبول نمیکنه  تا من بگم به مشتری رفتی کارت به کارت کن اونا کارتخان دارن همو ...

چرا من همینجوری کار میکردم . همه قبول میکنن‌. باید بخای ازشون .‌وگرنه رو سرت زور برمیدارن .

بعدم رفتی چیه ؟؟ همونجا بگو با گوشی کارن بکارت کنه . یا وقتی مشتری میگیری بگو مول نقد همراهتون باشه . کارتخون خرابه . اصلا پولتو دست ارایشگاه نزار .لاقل تا زمانیگه حرفه ای شی و جا بیفتی تو ارایشگاه و بقولی تو رو از خودشون بدونن 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️