2777
2789
عنوان

دردودل🥲🤧🚶‍♀️

94 بازدید | 7 پست

سلام دوستان اميدوارم حالتون عالی باشه موضوع از این قراره که خواهرم خییییلییی بهم حسادت میکنه یعنی بطوریکه کامل میشه از،چشماش و طرز نگاه کردن و صحبت کردنش فهمید😪درحالیکه من برعکس اون دوس دارم خوشبخت ترین زن دنیاا باشه ولی اون وقتی میاد خونمون ی جوری میشه قیافش اصلا نمیدونم چطوری بیان کنم ولی من همش با خنده و... باهاش میگم میخندم ولی اون اصلاانگار نه انگار ی بارم سر همین مسئله با همسرم جر و بحث کردن ک من اون شب آرزوی مررررگ داشتم برای خودم😪😭😭🤧گفتم آخه خداااا حکمتتو شکر این چه خواهریه آخه من ک تابحال آزارم ب ی مورچه هم نرسیدهو هیچوقت بد کسی رو نخاستم پس این چرا اینجوری میکنه با من و زندگیم‌دیگه آبرو نمونده پیش همسرم یکسرع میگه خواهرت فلات بهمان ولی من باز آبروی خواهرمو همیشه میخرم جلوی همسرم همش از خوبیاش میگم میگم ک نه اتفاقا خیلی هم خواهرم مهربون و دلسوزه ولی این خودمم ک توی قلبم است میشم و خودمم ک میدونم چه خواهر حسود و فتنه گری دارم🤧🤧😢

چ بد😕

من چندتا حقیقت درباره تو میدونم!🍐🌸. 1_الان بیداری🌱🇦🇷. 2_گوشیت‌ روشنہ🛵💕. 3_یہ انسانی👩🏼‍🌾🧡. 4_داری پست‌منو میخونی👩🏻‍💻🌸. 5_وقتی زبونت بیرونہ نمیتونی بگی'ژ' 7_الان داری امتحان میکنی💜🛁. 8_الان خندت گرفت🏌🏻‍♀💕. 9_اصلا نفهمیدی عدد6رو جا انداختم💭🍉. 11_الان داری چک میکنی💨🚌. 12_الان باز خندیدی🥣🌸. 13_نمیدونی‌کہ‌من یہ‌عددرو چندبارنوشتم🏋🏻‍♀. 14_پیداش نکردی و میخندی!😁💛.️ وقتی انسان از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشم😂✌️متفاوت باش مثلاً بشین رو تلویزیون مبل ببین😂✌️این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂✌️مثلاً بیای سر قبرم اشکات بریزه یهو بلند شم پشمات بریزه😂✌️ریاضی عزیز،لطفا دیگه بزرگ شو خودت مسائلت رو حل کن😂✌️من اگه یوسف بودم زلیخا منو بلاک میکرد😂✌️منو با عینک دودی دفن کنید،من اگه نور ب قبرم بباره اذیت میشم😂✌️تو کشور های دیگه مردم دارن خونه و ماشین عوض میکنم ما تو ایران از صبح تا شب داریم فیل..تر شکن عوض میکنم😂✌️تا حالا ب چرخه زندگی دقت کردین سوسک از موش میترسه موش از گربه میترسه گربه از سگ میترسه سگ از مرد میترسه مرد از زن میترسه زن از سوسک میترسه😂✌️سرتو بزار رو شونه هام خوابت بگیره یهو جاخالی بدم بخوری زمین حالت بگیره😂✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ بد😕

اوم بعضی وقتا ب اونایی ک تک فرزندن غبطه میخورم بخدااا در حالیکه اونا تو آرزوی داشتن ی خواهر و برادرن ولی من ی جوری بد کردن باهام ک سیر شدم از همه شون😪😪بعضی وقتا همسرم میگه دوسداشتم تک فرزند بودی آخه خواهرت خییییلییی بهت حسادت میکنع ولی تو چرا واقعا این همه باهاش خوبی بهش محبت میکنی واسش کادو میخری میبری واسش منم مثال یوسف و برادراشو براش میگم 

میخام ولی نمیشه آخه شوهرم ی غریبس بعد من با اون تعریفایی  ازش میکردم ک تو همون دعواها پیش اومد ...

آره میدونم چی میگی ولی با یه بهونه رفت و آمد روکمتر کن یه مدت البته بهونه بدی نباشه 

یا ببین دلیل حسادتش به تو چیه از گذشته هست یا هر چی اگه بفهمی خیلی بهتره وقتی بدونی خب میشینی باهاش حرف میزنی!

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫