2777
2789

دو سه شیشه ایی کانسیلر دار ۲۰۰ تومن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرمپودر ایرانی بگیر

مای فک کنم این قیمته

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دوسه ۲۰۰؟فیک نیست؟

دیگ نمیدونم فیک و اصل 

اصل بخوای باید دو سه تومن یا نهایت ۷۰۰/۸۰۰ بدی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کرم رو بی خیال شو 

نکک سنگی  سامرکیک بگیر عالیه 

من 18ساله میگیرم ابرش خیس میکنی میزنی صورتت  صاف یکدست میشه چ سبزه باشی چ سفید 

قیمتشم همین حدوده البته فقط اصلیش باید بخری 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دوسه ۲۰۰؟فیک نیست؟

دو سه هم دارم عالیه .  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چی هست

اینه  . سمت راستی اصلیه چپی  فیکه 

فیکش اصلا  بدرد نمیخوره 

باید بلد باشی تشخیص بدی  شهر ما  شهر مرزیه هم ارزونه هم اصلیش داره 

گلم نمیشه هم ارزون باشه هم اصل

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است