2777
2789
عنوان

بیاید داستان زندگیمو بگم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 30 پست

به من میگفت اون زنه پاکدامنیه اون منو دوست داره بچه هارو به خدا ایمان بیارید که درست سه ماه پیش اومدن براداری زنه پیچ ماشینشو باز کردن که چپ کنه بره به درک که زودتر متوجه شده بود بهش گفته بودن این پیچا از قصد باز شده تو سرعت زیاد چپ کنی دشمن داری 

زنه رو رفته بود تو گوشیش گرفته بوده حالا چی دیده بوده زده گوشیو تو سرش ترکونده خدا اگر هست پس من خوشحالم و میدونم خدا منو از این روزام نجات میده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دختر کوچیکم شده ۴ سالش اون یکی دخترم شده ۱۱ سالش ولی نه عقد کردم نه چیزی فقط میخوام بچه هام بزرگ ...

یعنی چی؟الان توی خونه شوهرقبلیت هستی بدون عقد این چیزا؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

سیغه کردم عزیزم من دیگه عقد این نمیشم 

عقدمیکردی که بهتربود😕نمیدونم من ازشرایط شماخبرندارم حتما اینجوری صلاح دیدین

عزیزم دوس داشتی عکستو بزار

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

[QUOTE=319126732]ناراحت شدم برات عزیزم الهی ک آرامش به زندگیت 

مرسی عزیزم ولی من هیچ وقت شکست نمیخورم قوی تر از هر روز میشم اگر اون ۲۰ سالو زندگی کردم انتخاب خودم و خواسته خودم بوده و از این به بعد هم بخاطره این ادم این دنیایی رو که خدا افریده رو ول نمیکنم غصه نمیخورم