2777
2789
عنوان

اضطراری

70 بازدید | 10 پست

سلام 

دعا،ختمی،چله  چیزی سراغ دارید واسه برآورده شدن فوری حاجت؟

حاجتی دارم ک بیش از یک ساله ک طلب میکنم و خدابهم نمیده 

لطفا اگر دعایی چیزی ک خودتون نتیجه گرفتین بگید 

خیردنیاواخرت ببینید

اجرتون باامام حسین

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

برات صلوات فرستادم😊

میشه برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین رفقا❤️

فرستادی لایک کن تا منم بفرستم مرسی🌹

چ خوب میشه ۴۰نفر صلوات بفرستن و لایک کنن❤️😊

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نذر سیب،خیلیا جاجت گرفتن 

چطوریه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

برات صلوات فرستادم😊 میشه برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین رفقا❤️ فرستادی لایک کن تا منم بفرستم مرس ...

خیلی ممنون عزیزم

منم واست فرستادم 

خیر دنیا و آخرت ببینی عزیزم

چطوریه؟

نیت کن حاجتت که براورده شد،هرمقدار سیب که میخوای تو یه جای خیر پخش کنی به نیت امام حسین،خیلیا شهدا مثل شهید ابراهیم هادی یا شهید جهانیاری رو واسطه میکنن برای براورده شدن حاجتشون

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

نیت کن حاجتت که براورده شد،هرمقدار سیب که میخوای تو یه جای خیر پخش کنی به نیت امام حسین،خیلیا شهدا م ...

خیلی ممنون عزیزم

خیر دنیا و آخرت ببینی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز