2777
2789
عنوان

چرا من نمیبینم

148 بازدید | 14 پست

چرا هرکی چله،نذر یا هرچیز دیگه برمیداره فورا حاجت روا میشه اما من نه؟

مگه چیکار میکنید ک دعاهاتون برآورده میشه؟

دلم خیلی گرفته 

خیلی تنهام حس میکنم خدا اصلا صدامو نمیشنوه 

تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یبار اصرار کردم  خدا حاجتم رو بده  اگر ندی باهات قهر میکنم  داد  ولی ضربه محکمی خوردم 

فهمیدم جاهایی ک خدا نمیده به نفع خودمونه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من یبار اصرار کردم  خدا حاجتم رو بده  اگر ندی باهات قهر میکنم  داد  ولی ضربه محک ...

سلام

بله دقیقا همین هست

اما اغلب ما انسانها عجول و ناسپاس هستیم

الهی همه ما عاقبت به خیر باشیم🙏

سلام بله دقیقا همین هست اما اغلب ما انسانها عجول و ناسپاس هستیم الهی همه ما عاقبت به خیر باشیم🙏

سلام 

الهی آمین 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
شما جلوی پاتو میبینی خدا کیلومترها اونورتر

خب خدا مگه نمیگه بهترین هارو ازم بخواه؟

پس چرا وقتی میخام بهم نمیده؟

عزیزم هر اتفاقی به نفع ما انسانهاست و در بهترین زمان لازم اتفاق خواهد افتاد صبور باش گلم

صبرم واقعا لبریز شده 

خدا میتونه یه اتفاق خوب واسم رخ بده 

مگه نگفته ک بهترین هارو ازم بخواه؟

مس چرا نمیده؟

من یبار اصرار کردم  خدا حاجتم رو بده  اگر ندی باهات قهر میکنم  داد  ولی ضربه محک ...

ببخشید حاجت شما ازدواج بود؟؟

بارها در قرآن خوانده ایم ان الله مع الصابرین

خیلی ممنون بابت این پستت

امیدوار شدم

خیلی ممنون بابت این پستت امیدوار شدم

عزیزم من روانشناسم. منتها تجربه شخصی خودم این هست که هر چی بیشتر اندوهگین باشیم، 

کارما غصه بیشتری برامون ارسال میکنه

همیشه منتظر یک خبر بد و نا امید نباشید

بچای تماشای کثیفی شیشه

به منظره زیبای بیرون نگاه کنیم

انشاالله که بهترینها نصیبتون شه عزیزم🌺🌺

ببخشید حاجت شما ازدواج بود؟؟

مجرد که بودم این حاجتم ازدواج بود  ولی خدا روشکر جور نشد با اون شخص