2777
2789
عنوان

گوشت چرخکرده

147 بازدید | 15 پست

خانوما به شوهرم گفتم گوشت بخر رفته گوشت چرخ کرده اماده خریده من اینجوری اصلاخوشم نمیادوسواس دارم بایدبشورم گوشت وحسابی 😭😭حالاچیکنم 

نمیدونم چجورشسته شده چجورتمیزشده 😭چیکنم این همه گوشت و

استفاده کن دیگه. میپزی سالم میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسته بندی خریده؟

ما انسان ها مثل مدادرنگی هستيم... شايد رنگ مورد علاقه يکديگر نباشيم!!! اما روزی ... برای کامل کردن نقاشيمان به دنبال هم خواهيم گشت .. به شرطی که همديگر را تا حد نابودی نتراشيده باشيم.

حساس نشو موقع پخت حرارت میبینه

ما انسان ها مثل مدادرنگی هستيم... شايد رنگ مورد علاقه يکديگر نباشيم!!! اما روزی ... برای کامل کردن نقاشيمان به دنبال هم خواهيم گشت .. به شرطی که همديگر را تا حد نابودی نتراشيده باشيم.

اگه وسواسی اره بریز سریع بشور بزار ابش بره منم میشورم ولی دیگه نگیری محکم بسابیشا بعدم گوشت موقع پخت ...

🤦🏻‍♀️هیچوقت نمیگیرم

همیشه گوشت ومیگیریم میبندم به اب بد میزارم ابش میره وچرخ میکنم خیالم راحته ازتمیزیش این ولی چاره ازم گرفته دیگه خراب بشه یانشه بایدبشورمش