2777
2789
عنوان

دکتری بخونم؟؟؟

390 بازدید | 7 پست

من کارشناسی و ارشد شهرسازی خوندم. دوره ارشد خیلی برام خسته کننده بود. نه اینکه کارها برام سخت باشه، طولانی شدن انجام پایان نامه و نداشتن درآمد و تک بعدی بودن برام خسته کننده بود.  البته من یادگیری رو دوست دارم و نفر اول کلاس شدم و میتونم بدون کنکور دکتری بخونم. دوست دارم دکتری بگیرم بیشتر به­ دلیل گرفتن لقب دکتر..

چون رشته­ ی شهرسازی علوم مختلفی مثل اقتصاد، عمران، حقوق، معماری، مدیریت و ... رو شامل میشه البته به صورت سطحی نه عمقی؛ به این رشته ها هم علاقه دارم و احساس میکنم باید در یکی از این زمینه ها بیشتر مطالعه کنم یا یه لیسانس دیگه بگیرم. یه مدت در دفتر مهندسی کار کردم اما از درآمد و شرایط شغلی راضی نبودم. جدیدا یادگیری نقاشی رو هم شروع کردم.

به نظرتون در زمینه رشته خودم کار کنم تا به درآمد مناسب برسم؟یا لیسانس رشته­ ی دیگه مثل حقوق رو بخونم؟ یا دکتری بخونم و در کنارش لیسانس یه رشته دیگه رو بخونم و از طریق دیگه ای مثل آموزش زبان یا نقاشی کشیدن و ... درآمد داشته باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتری بخون، بعدا پشیمون نشی، چون همیشه نمیتونی بدون کنکور دکتری بخونی، بعدم تلاش کن واسه تدریس دانشگاه، منم ارشدم، بعدش رفتم سر کار ولی چندتا همکلاسیام دکترام گرفتن و استادن الان، هیچوقت موافق لیسانس دوم گرفتن نبودم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹