2777
2789
عنوان

خشم دو نفر

80 بازدید | 12 پست

من تو فامیلامون دو نفر هستن که وقتی منو میبینن خشمگین می شن یعنی واقعا خشم رو که مثل آتیش تو درونشون هست رو از قیافشون می فهمم و من ازین اذیت میشم

اینم بگم که یه آدم معمولی هستم

منم مثل توام

یکی هست منو میبینه خشمگین میشه 

اونم جاریمه😅

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه خودشون کم نیستن و کم ندارن

چ ربطی داره؟ من نه خونه دارم نه ماشین نه پدر نه مادر نه لباس زیاد دارم بپوشم. جاریم شاسی بلند خونه زندگی آنچنانی منو میبینه خاگه عالم میریزه تو سرش ازم نفرت داره .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چرا به نظرت جاریت حسادت می کنه

چون من از اولش زبون نداشتم مظلوم بودم خانواده شوهرم رو سرم قسم میخوردن. اینم همه جا گفته از وختی مریم اومده هیشکی ب من محل نمیده انققدر حرف و تهمت و تعنه ب من چسبوند . آخرش خاهرشورام فک کردن تمام حرفتی اون درسته منم ک حوصله جنگ اصاب نداشتم کنارکشیدم از حقم دفا نکردم . قطع ارتباط کردم باهمشون . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چرا به نظرت جاریت حسادت می کنه

فک کن هر جور حرفی پشتم زده ک منم سپردم بخدا. گفته مریم کثیفه خونش چشمش شوره زبونش بزرگه بدنش سیاهه کسیو نداره پول ندارن و...... هزارتا حرف دیگه .خداخودش جوابشو بده انشالله

فک کن هر جور حرفی پشتم زده ک منم سپردم بخدا. گفته مریم کثیفه خونش چشمش شوره زبونش بزرگه بدنش سیاهه ک ...

خیلی آدم‌بدی هست

حالا شوهرت چه واکنشی نشون می ده؟

شوهرت می ره خونه مادرشوهرت؟

خیلی آدم‌بدی هست حالا شوهرت چه واکنشی نشون می ده؟ شوهرت می ره خونه مادرشوهرت؟

نه دید من بی زبونم اونم اذیت میکنن الان نمیره اصلا. آخرین بار جاریم زنگ زد برای اولین بار هرچی از دهنم درومد گفتم. گفتم چن ساله آزارم میدی چیزی نمیگم فک کردی نمیفهمم؟ برو ب خاهرشوهراتم بگو هیچکدومشونو نمیخام. انقدر تو واسشون خبر بردی ک اونام باور کردن 

خدا می ذاره جلوش حتما

انشالله اون گرسنگی که حامله بودم کشیدم فقط برای اینکه مادرشوهرمو پر میکرد و اونم محلم نمیداد تاشب میموندم اتاقم گشنه بچه تو شکمم. از خدامیخام اون روزا رو تجربه کنه