سابقه سقط داری؟ من بخاطر هماتوم ۳هفته پیش سقط راشتم.
آره .پارسال همین موقع ها سقط شده بود .هماتوم داشتم دیر فهمیدم .استراحت نکرده بودم .
دوماه بعد باردار شدم قلب تشکیل نشد .
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
آره .پارسال همین موقع ها سقط شده بود .هماتوم داشتم دیر فهمیدم .استراحت نکرده بودم . دوماه بعد باردا ...
ازمایش رفتی بعد سقط؟ ببین پیگیر باشهمین الان برو دکتر ازمایش بارداری بده و با ازمایش برو دکتر. ازمایشات غلظت خون و انعقادی و ایمنی سری بده.چکن سقط داشتی ممگنه نیاز ب دارو و امپول باشه
ازمایش رفتی بعد سقط؟ ببین پیگیر باشهمین الان برو دکتر ازمایش بارداری بده و با ازمایش برو دکتر. ازمای ...
نرفتم واسه بعد از سقط دکتر .
الانم دارم آسپرین میخورم .
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
ازمایش رفتی بعد سقط؟ ببین پیگیر باشهمین الان برو دکتر ازمایش بارداری بده و با ازمایش برو دکتر. ازمای ...
نرفتم واسه بعد از سقط دکتر .
الانم دارم آسپرین میخورم .
منتظرم موعدم بگذره برم .
خیلی استرس دارم بخدا