من سرما خوردم نمیتونم درس بخونم الانم خیلی ناراحتم ازش کمک میخوام چیکار کنم
ببینین چی میگه
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه احمق بی شعور درباره هرچی ازش کمک میخوام میگم تمرکز ندارم و سزم موقع درس خوندن درد میگیره
همیشه اینحوری میکنه
هیچ راهکاری نمیده
گاهی نهایتا میگه بجنگ
اینقدر عصبانیم
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
نه احمق بی شعور درباره هرچی ازش کمک میخوام میگم تمرکز ندارم و سزم موقع درس خوندن درد میگیره همیشه ا ...
۹۰ درصد این مشاورارو باید بریزن تو جوب گل
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بعضیا از مشاوره هیچی نمیفهمن فقد میان پول زور بگیرن ولش کن ماه دیگه با این نباش یکی دیگرو پبدا کن چن ...
نمیشه ۱۵ میلیون قرداد بستم گاهی از دستش گریه میکنم
که نه راه پس دارم نه پیش
قرار بود لپ تاپ بگیرم پول لپتاپمو دادم مشاورو ازمون 🥲
این بیشتر ناراحتم میکنه😓