2789

اطرافیانم نداشتم اما طبق چیزی که پارسال توی دفترچه کنکور میخوندم انگار این افراد با خودشون مقایسه میشن و صندلی های جدایی دارن

بعد نوشته بود هم با منطقه دو میسنجن هم با این سهمیه. هرکدوم بتونه قبولت کنه اونو برات انتخاب میکنن

اطلاعات بیشتر میخوای دفترچه کنکور سال پیشو دانلود کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اطرافیانم نداشتم اما طبق چیزی که پارسال توی دفترچه کنکور میخوندم انگار این افراد با خودشون مقایسه می ...

عزیزم شما می تونی جواب سوالم رو بدی. اینکه با خودشون مقایسه میشن معنیش اینه که 

یه شرایط فرضی رو میگم

مثلا فرض کنیم یکی با سهمیه آزاد الکترونیک شریف بیاره با درصدهای بالای هشتاد و نود. 

کسی که سهمیه ست معنیش اینه که توی سهمیه ای ها بالاترین درصدها و رتبه و انتخاب اون شهر رشته رو داشته رفته الکترونیک شریف؟ 

منظورم اینه درصدهای کنکورشون با رتبه واقعی خیلی فاصله داره

عزیزم شما می تونی جواب سوالم رو بدی. اینکه با خودشون مقایسه میشن معنیش اینه که  یه شرایط فرضی ...

فکر کنم همینه

مثلا اگه اولین نفر ۵ درصد درصدش ۲۰ باشه(فرضی میگما😅اصلا نمیدونم) و شریف بگه من ۲ تا صندلی برای ۵ درصدا میزارم خب اون نفر اول و دوم میرن همونجا

اما ممکنه نفر اول ۵ درصد درصدش بالا باشه. درحد ۷۰ ۸۰ اینا. خب در اون صورت فرقی براش نمیکنه با سهمیه عادی هم میاورد. پس با سهمیه عادی پذیرش شده

این چیزیه که از دفترچه پارسال میشد فهمید

والا پسر خواهر شوهرم ایثار گری ۵ درصد دارن

دوبار  کنکور چیزی نیورد  فکر نکنم تاثیر ی داشته باشه

یا اون یکی پسرش  ارشد حسابداریه کلی آزمون استخدامی بانک شرکت میکنه   قبول نمیشه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
فکر کنم همینه مثلا اگه اولین نفر ۵ درصد درصدش ۲۰ باشه(فرضی میگما😅اصلا نمیدونم) و شریف بگه من ۲ تا ...

آره به نظر میاد اینطوری باشه. بعد یه پنج درصد هست یه ۲۵ درصد؟ یعنی سی درصد هر رشته محلی مال سهمیه ایثارگره؟

آره به نظر میاد اینطوری باشه. بعد یه پنج درصد هست یه ۲۵ درصد؟ یعنی سی درصد هر رشته محلی مال سهمیه ای ...

۲۵ درصد ایثارگرایی هستن که دیگه اوضاع طرف خرابه مثلا جانبازای شدید یا اینا. 

اونا جدا مقایسه میشن با ۵ درصد انگاری...یک چهارم صندلیا مال ۲۵ درصده ولی ۵ درصد صندلیا مال ۵ درصد

ولی اگه کلی بررسی کنیم بله همینطور به نظر میاد