2777
2789
عنوان

بی بی چک ...

118 بازدید | 14 پست

سلام رفقا 

من اقدامم امروز روز سومی هست که تاخیر دارم پریودم رو تازه چهار پنج ماهی هست منظم کرده بودم یعنی تا الان تاخیر نداشتم 

به نظرتون امیدی هست باردار باشم؟ 

واقعا دیگه طاقت دیدن بی بی چک منفی ندارم ...

علائم هم ندارم جز یه دل درد خفیف و جوش صورت ...

چیکار کنم؟ حستون چی میگه؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

احتمالش هست ولی احتما همه چیز هست عزیزم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش هست ولی احتما همه چیز هست عزیزم 

خیلی نا امیدم 

حس میکنم بی بی چک من هیچوقت مثبت نمیشه 

برا همینم تا الان نزدم هر لحظه منتظر پریودم ...

از طرفی دل درد و کمر درد ولم نمیکنه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

ایشالا مثبتی بیبی چک بزن واسه منم دعا کن دو روز تا موعدم مونده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ایشالا مثبته  ی بی بی چک بزن خبرشو بده

ممنونم 

باشه حتما 

ولی صبر میکنم یک هفته بشه ..

ایشالا مثبتی بیبی چک بزن واسه منم دعا کن دو روز تا موعدم مونده

ممنونم ان‌شاءالله

خسته شدم از بس هرماه امیدوار بودم و بعد ناامید شدم 

حس میکنم قلبم مچاله میشه ...

ان‌شاءالله بی بیت مثبت بشه 

خبرشو بده

ممنونم ان‌شاءالله خسته شدم از بس هرماه امیدوار بودم و بعد ناامید شدم  حس میکنم قلبم مچاله میش ...

من باید صبر کنم تا موعدم امپول ازادسازی زده بودم دیروز یکم خون قهوه ای اومد هربارم میرم سرویس چند قطره میاد دیگه نمیدونم چی میشه پریروز بیبی چکم مثبت بود دیروز منفی

دیگه باید صبر کنم ببینم پریود میشم یا نه

شما هم خبرشو بده ایشالا جفتمون بارداریم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
خیلی نا امیدم  حس میکنم بی بی چک من هیچوقت مثبت نمیشه  برا همینم تا الان نزدم هر لحظه من ...

منم همیشه اینو فکر میکردم آخه ۷ سال منفی شدن کم نیست ولی این ماه مثبت شد بتا ۴۱۲ ولی هنوز باورم نمیشه 

ولی هیچ وقت امیدمو از خدا نگرقتم میدونستم زمانش نرسیده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم همیشه اینو فکر میکردم آخه ۷ سال منفی شدن کم نیست ولی این ماه مثبت شد بتا ۴۱۲ ولی هنوز باورم نمیش ...

برام دعا کن عزیزم ...

برام دعا کن عزیزم ...

منتظرم بی بی چک مثبتتو بذاری به حق این روزا

منتظرم بی بی چک مثبتتو بذاری به حق این روزا

ان‌شاءالله

میگم شما علائمت چی بود 

ان‌شاءالله میگم شما علائمت چی بود 

علائم پریود داشتم

علائم پریود داشتم

ولی من هر ماه سینه درد داشتم این ماه اونم ندارم ...

ولی من هر ماه سینه درد داشتم این ماه اونم ندارم ...

به علائم اهمیت نده ان شاءالله نی نی هست