2777
2789
عنوان

تمرکز

65 بازدید | 5 پست

سلام خانمادخترمن ۱۲سالش هست وپایه ششم هست ازوقتی رفته مدرسه بدون استثناهمه معلماش میگن شفاهی ازش سوال میپرسیم خوبه ولی کتبی بابی دقتی سوالاروحواب میده توخونه هم که میخایدتکالیف وانجام بده اگه خودم کنارش باشم یعنی فقط بشینم کنارش نه اینکه کمکش بدم نیم ساعته تموم میکنه ولی همین تکلیف واگه تنهاباشه یکساعت به بالاطول میکشه که انجام بده الان بردمش مشاورگفتن ازمایش خون بده ممکن ویتامین بدنش کم باشه ولی دخترم میگه وقتی میخام یه سوالی حل کنم نصفش وحل میکنم دیگه فکرم میره یجای دیگه جوریکه اصلاکتاب ودفترونمی بینم مگه اینکه یکی صدام بزنه یایحوری باصدای بیرونی ازاون فکربیام بیرون خاستم اگه کسی میتونه کمکم کن چه راهی برم براتمرکزش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ۵ ساله منم همینه هر کاری بهش میگم یادش میره اصلا تمرکز نداره . تخیلش بالاس فکرش میره جای دیگه حو ...

افرین دخترمنم بهش میگی لباسات وبردارمیره تاکنارشون بعدکلایادش میره اره دخترمنم تخیلش زیاده