2777
2789
عنوان

برای عفونت چشم گربه چی خوبه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13790 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سرنگ بهش شیر بده چون گربه ها بچه مریض رو طرد می کنن حتما گرسنه می مونه ،اگر میتونی شیر خشک مخصوص گربه ها هست بخری بهتره نتونستی هم شیر معمولی بده بهش 

اگر غذا وگوشت میدی بهش آب هم باید بخوره 

پماد جنتیکس بخر من به چشم گربم زدم خوب شد.خیلی اشک میومد

سلام گربه ی من چشمش عفونت کرده چرک سبز میاد چ پمادی بزنم؟

رفع سنگینی و چشم زخم...بازگشت معشوق،سرکتاب،طلاق یا مطیع کردن،خریدوفروش خانه،بچه دارشدن و و و و و شمع تراپی...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@

باارامش یه انگشت بالا ویکی پایین چشمش باز کن چشمش و یکم مالش بدی عفونت میاد بیرون با یه دستمال کاغذی ...

پماد چشم انسانی؟اسمش چیه؟

رفع سنگینی و چشم زخم...بازگشت معشوق،سرکتاب،طلاق یا مطیع کردن،خریدوفروش خانه،بچه دارشدن و و و و و شمع تراپی...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@

سلام گربه ی من چشمش عفونت کرده چرک سبز میاد چ پمادی بزنم؟

سلام من جنتامایسن زدم برو داروخانه بگیر ولی زیاد نزن .گربت خونگیه میزاره بزنی؟

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
سلام من جنتامایسن زدم برو داروخانه بگیر ولی زیاد نزن .گربت خونگیه میزاره بزنی؟

آره خونگیه،جنتامایسن برا عفونت سبزرنگ خوبه؟گربه شماهم اینجوری بود؟

آره خونگیه،جنتامایسن برا عفونت سبزرنگ خوبه؟گربه شماهم اینجوری بود؟

گربه من تو زمستون سرما خورده بود اصلا فکر نمیکردم زنده بومونه هم چشم هم بینیش عفونت کرده بوده.جنتامایسن بیخطره ولی خیلی وسواس داری ببرش دامپزشک

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
گربه من تو زمستون سرما خورده بود اصلا فکر نمیکردم زنده بومونه هم چشم هم بینیش عفونت کرده بوده.جنتاما ...

رفتم قطره سیپلکس داد خوبه؟

رفتم قطره سیپلکس داد خوبه؟

گفت چجوری مصرف کنی 

میشه بگی منم خریدم ولی نگفت چقدر 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

گفت چجوری مصرف کنی میشه بگی منم خریدم ولی نگفت چقدر

روزی دوبار