2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

73 بازدید | 4 پست

#یک_کلام_حرف_حساب 

🌱 دوست خوبم با شروع ثبت نام کنکور سراسری و فرهنگیان، نزدیک بودن روز کنکور به خوبی احساس میشه و به همین زودی که تابستان تموم شد و مهرشروع شد و امروزم ثبت نام کنکور شروع شده ، تا چشم 👀 به هم بزنی روز کنکور فرا رسیده و با شور و هیجان 🙃نشستی روی صندلی 🪑و دفترچه های سوال🗒 رو می ذارن جلوت. اون لحظه هست که حسرت این روزها رو می خوری و به شدت پشیمونی و این پشیمونی و عذاب وجدان به شدت مغزت رو درگیر میکنه.😔

اینارو نگفتم که استرس بگیری 🫂

اگر تا الان شروع خوبی نداشتی 🍃

اگر اصلا شروع شروع نکردی 🍀

تست نزدی و درست درس نخوندی🌿

به چیزایی که خوندی هم اطمینانی نداری 🪴

ساعت مطالعه پایینی داری و درصدها و رتبه هات پی در پی دارن خراب می شن،🎍

تعلل نکن از همین امروز از همین لحظه ⏰روشت رو تغییر بده و توی خودت تحول ایجاد کن. 🥊به خودت قول بده و متعهد شو که از این به بعد طوفانی می ری جلو و خطا های گذشته رو دیگه تکرار نمی کنی. 🤙

🔴حتی همین الان هم برای شروع دیر نیست فقط لطفا و خواهشا از یک جایی شروع کن!🔴

اگر سردرگمی و نمی دونی چکار کنی و از کجا شروع کنی و عذاب وجدان درس نخوندن به شدت مغزت رو داره می خوره حتما یه سر بهمون بزن و حرف دلت رو برامون باز کن. قول می دیم تاجایی که بتونیم کمکت کنیم و راهکار بذاریم جلوی پات.🫂💖

Tina ❤️

سوالی یا مشکلی هم دارین بفرمایید 

مشاورم جواب میدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من آنفولانزا گرفتم چیکارکنم به نظرت 

درد مریضی یه طرف 

اینکه تمرکزم ندارم طرف دیگه

دلم میخواد گریه کنم 😭😭😭

میشه توی مریضی درس خوند ؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

من آنفولانزا گرفتم چیکارکنم به نظرت  درد مریضی یه طرف  اینکه تمرکزم ندارم طرف دیگه دلم ...

میشه ولی کیفیت ش پایینه اون درس خوندن 

فعلا یکی دو روز استراحت کنید بعد از ساعت کم شروع کنید به خوندن