2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوران عقد تا جایی  ک میشه فقط کم برو خونه مادرشوهرت و بگو پدرم اجازه نمیده

حتی اگ میشه شبا هم اصلا اونجا نخواب نهایت هر دوسه هفته اونجا بخواب

بگو همسرت بیاد خونه شما

کارم زیاد نکن ک وظیفت میشه. فقط در حد کمک کردن کار کن

تشکر کن، با سیاست و آروم باش، بدگویی هیچکسو جلوشون نکن

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
دوران عقد تا جایی  ک میشه فقط کم برو خونه مادرشوهرت و بگو پدرم اجازه نمیده حتی اگ میشه شبا هم ...

نکردم هر هفته ۱ بار میفرتم خونشون گوه زدم ب زندگیم مادرشوهر ای این لباس کوتاه میپوشه این ارایش میکنه این فلانه میکنه خوب اذیت میکنه آدمو من هنوز مادرشوهری نکردم 

دوران عقد تا جایی  ک میشه فقط کم برو خونه مادرشوهرت و بگو پدرم اجازه نمیده حتی اگ میشه شبا هم ...

منم عقدم از حرفات  خوشم اومد 🥰😍

ولی من اصلا نمیرم نخوابیدم خونشون اینجوری که آدم همش بره یخورده بی ارزش میشه همسرم همش میاد خونه ما

منم عقدم از حرفات  خوشم اومد 🥰😍 ولی من اصلا نمیرم نخوابیدم خونشون اینجوری که آدم همش بره یخو ...

افرین خیلی کار خوبی میکنی. منم طبق تجربه گفتم

اینجوری عزیزتری عزیزم دخالتاو توقعتاشونم کمتره. حتی همسرتم عادت میکنه و چندوقت دیگ همش بهانه خونه مادرشو نمیگیره الان ک داغه خوب تربیتش کن همسرتو

نکردم هر هفته ۱ بار میفرتم خونشون گوه زدم ب زندگیم مادرشوهر ای این لباس کوتاه میپوشه این ارایش میکنه ...

حق داری عزیزم. همسرتو مادرش میتونستن کامل تحقیق کنن. بایدتو رو همینجوری ک هستی قبول کنن

منم سر پوشش دوران عقد کلا با همسرم چالش داشتم ولی الان شکر خدا اوکی شدیم

شما سعی کن بیشتر همسرتو تو مشتت بگیری. با سیاست رفتار کن هیچ وقت بد مادرشو نگو . بزار تو عزیز باشی براش

از مادرشم میخای گلایه کنی. هرچنوقت یبار ک دیگ خ روت فشار بود ب همسرت بگو از مامان توقع نداشتم براهمین خ ناراحت شدم اخه مث مامان خودمه چ فرقی داره

غرغر نکن هیچوقت ک بدترین کاره