2777
2789

میدونم دو تا شغل کاملاااا متفاوتن ولی میخام نظرتونو بدونم 

من از بچگی عاشق معلمی بودم ولی نه تو کنکور نه آزمون استخدامی نتونستم بهش برسم. میخاستم امسالم باز بخونم ولی دلمو زد منم آنلاین شاپ زدم.

گفتم پیش بچه کوچیکم بمونم و کار تو خونه راه بندازم ک درامدش از ۱۰تومن معلمی هم بیشتر باشه دوسش هم داشته باشم. عاشق لوازم فانتزی و بازارگردی و این چیزام. پس انلاین شاپ کادویی زدم که یه روز کارم بگیره گالری بزنم...الان خیلی خوشحالم ولی احساس میکنم انگار چون اعتماد ب نفسم رفته اگه معلم بشم برمیگرده... بااینکه حرف مردم برام بی‌اهمیته ولی این از ذهنم بیرون نمیره ک اگه معلم میشدی تو رو بزرگ میدیدن. برات ارزش قائل بودن... چون چن نفر از فامیلا یهو معلم شدن من بهم برخورد حس بی ارزشی کردم ... 

حالا میخام نظرتونو بدونم راه خوبی رفتم؟ یا باز بخونم برا معلمی؟ لطفا بادلیل بگین 

راهنمایی کنید ی کم درگیرم

بنظر من برا معلمی بازم بخون چون پاره وقته من میخوام بخونم که بیارم انشالله درکنارش برم مهارت یاد بگیرم بزنم تو کار آزاد درضمن صد درصد حقوق ِزاد بیشتر از معلمیه و بنظرم خیلی وجهه خاصی نداره معلمی ولی من برا پاره وقت بودنش حقوقش و اینکه میشه درکنارش به چیزا دیگه رسید از نظرررر منننن البته ها مثلا معلم پرورشی که مسئولیت کمی داره

بنظر من برا معلمی بازم بخون چون پاره وقته من میخوام بخونم که بیارم انشالله درکنارش برم مهارت یاد بگی ...

ینی نظرت اینه معلمی وجهه خاصی نداره؟

بنظرت اگ من تو همین انلاین شاپی ک زدم موفق باشم میتونم بازخورد خوبی از آدمای اطرافم بگیرم ک به معلمی ب چشم خیلی بالایی نگاه میکنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من تازه معلم شده 

8 تومن اگه حقوقش باشه

2 تومن پول سرویسش

2 تومن پول گذاشتن بچه تو مهد

1 تومنم پول سایر خرجی ها  مثلا کپی و تشویقی و میان وعده ...

میمونه 3 تومن

حالا خودت تصمیم بگیر 

ولی این وسط علاقه شرط اوله

همچنین اگه ارشد داشته باشی بعد کادویی بزنی / خودتو کوچک شمردی

خود منم دقیقا به خاطر مدرک لیسانسمه که نمیرم با قانون کار تو شرکت کار کنم 

همیشه موفق باشید

خواهر من تازه معلم شده  8 تومن اگه حقوقش باشه 2 تومن پول سرویسش 2 تومن پول گذاشتن بچه تو مهد ...

ممنون انقد واضح گفتی تازه من شاید گاهی نتونم غذا هم بزارم چقدشم بره برا غذا 

خودمم هرچقد فکر میکنم منطقی نیس انلاین شاپو ول کنم بزم معلم شم. فقط ته دلم ی عشقی بود ک اونم ی کاری باهاش میکنم 

اونجایی ک گفتی ارشد داشته باشی کادویی بزنی خودتو کوچک شمردی رو متوجه نشدم. منظورت چیه؟

ممنون انقد واضح گفتی تازه من شاید گاهی نتونم غذا هم بزارم چقدشم بره برا غذا  خودمم هرچقد فکر م ...

منظورم اینه که اگه مدرک تحصیلیت بالاتر از سمت شغلیت باشه ; قابل قبول نیست

انگار میگم دکترای اقتصاد دارم بعد برم چوپانی کنم 

ینی مدرکم با شغلم جور نیست

منظورم اینه که اگه مدرک تحصیلیت بالاتر از سمت شغلیت باشه ; قابل قبول نیست انگار میگم دکترای اقتصاد ...

آآهان

ولی خب مگه چ اشکالی داره مثلا ارشد داشته باشم و کادویی بزنم؟!