2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 40 پست
لبخند توم جلو همه ضایعش کن چقدر ادم حرس باید بخوره یکی بگه اخه مرد حسابی زنته ٩ ماه یه جنسن و پرورش داده الان احتیاج به محیتت داره احتیاج به ناز و نوازشت داره
گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخی عزیزم. چقدر سخت گذشته بهت. مردا بعد زایمان بجای اینکه حامی باشن بدتر ادمو می رنجونن و اذیت میکنن. کاش میشد بری چند روزی خونه مامانت بمونی تا ریکاوری بشی. شوهرت هم خستست. اومدن بچه خیلی زندگی ادمو بهم میریزه تا بیاید به روال عادی برگردید چند ماهی طول میکشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانواده شوهر آخرش از پسرشون حمایت میکنن
بـدتـریــنــ درد ایـنـکـــهـ بـا چـشـمــهــایــ اشــکـــیــ بـــخــنــدیـ کـ ثـــابـتـــ کــنـــیـ کــمـ نـــیـاوردیـــ😔😔
برو خونه مامانت یه مدت بمون بهت رسیدگی کنن حالت بهتر بشه بعد با روحیه برگرد و زتدگیتو درست کن. بعد زایمان چون رفت و امد خونواده ها زیاد میشه انگار عنان زندگی از دست خارج میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تو رو خدا برو خونه مامانت اگه شرایط جوره،،،،بعضی مردا چقدر ناشکرن،،،عوض تشکرشه،،،،که بچشو داری تر و خشک میکنی،،،،خدایا حکمتتو شکر
خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
منم مشکل داشتم شوهرم داشت پررو بازی درمیاورد باهاش سنگین شدم حالا فعلا که داره آدم میشه.
بـدتـریــنــ درد ایـنـکـــهـ بـا چـشـمــهــایــ اشــکـــیــ بـــخــنــدیـ کـ ثـــابـتـــ کــنـــیـ کــمـ نـــیـاوردیـــ😔😔
وای چقدر تلخ حرف میزنه،،،،براش نامه بنویس،،،،بگو چقدر از حرف هاش خورد میشی،،،بگو چقدر با امید و آرزو باهاش ازدواج کردی،،،،،بگو چقدر خوشحالی که خانواده سه نفره شده،،،،،،، وای بغض کردم از دست شوهرت،،،
خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،