2777
2789

خب همشون باهم فرق دارن بعضیاشون خیلییی خوبن بعضیاشونم یکم شخصیته بدی دارن ولی یکم حرف باز هستن خدایی حالا بی احترامی نباشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من اصالتا اردبیلی هستن ولی تهران زندگی میکنن و بدنیا اومدن پدرشوهرم فوق العاده آدم خوب و مهربونیه مث یه پدر واقعی باهام رفتار میکنه 

فوق العاده خانواده دوست و زن دوستم هستن هم همسرم هم پدرش کلا بنظرم آدمای خوبین من تاحالا مشکلی باهاشون نداشتم و جز خوبی چیزی ندیدم 

فقط یه نکته هست اونم اینکه خدانکنه تو یه مجلسی کسی چیزی به یکیشون بگه کل اونجارو بهم میریزن زیادی روهم حساسن همین

همسر من اصالتا اردبیلی هستن ولی تهران زندگی میکنن و بدنیا اومدن پدرشوهرم فوق العاده آدم خوب و مهربون ...

عه خب خداروشکر 

ایشالله که همیشه خوشبخت ترین باشی خوشگلم 

ممنونم از راهنماییت😍❤️

چه شخصیت های بدی مثلا  چجوری میشه فهمید؟

از زندگی باهاشون و ارتباط داشتن باهاشون و رفتاراشون من نامزدم اردبیلیه هیچوقت نشد تواین خانواده حتی وقتی دوستم بودیم احساس غریبی کنم انگار پدرمادر واقعیمن انقدر مهربون و خوبن قبل ازایشونم با پسری دوست بودم اوناعم اردبیلی بودن ولی خیلی اخلاقایه بدی داشتن حرف باز خیلی شدید بد دل و چقدر اذیت میکردن کسیو که ترک زبان نبود به چشم دیده بودم یعنی بعضیاشون بددل هستن نه همشون ولی حیلی پشت همدیگه عن خیلی خانواده دوستن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
از زندگی باهاشون و ارتباط داشتن باهاشون و رفتاراشون من نامزدم اردبیلیه هیچوقت نشد تواین خانواده حتی ...

کسی که من باهاش ارتباط دارم بد دل نیست اصلا و خانواده دوسته ایشالله در آینده خانواده ای که تشکیل میده رو هم همینجوری دوس داشته باشه و احترام بذاره 

خیلی هم احساسیه

نمیدونم طبیعیه یا نه😅

مرسیییی خوشگلم خوشبخت بشی❤️

کسی که من باهاش ارتباط دارم بد دل نیست اصلا و خانواده دوسته ایشالله در آینده خانواده ای که تشکیل مید ...

ایشالا عزیزم

از دید من که شوهرم اردبیلی از خوبی هاشون این که آدم های خیلی خانواده دوست هستن و به زنشون از یه جهاتی ارزش و احترام میزارن. خانواده شوهر من تو مراسم ها هم اذیت کن نبودن و آبرودار بودن.

از بدی هاشون این که کلا دختر و عروس و کلفت خونه میبینن(جدا از احترامی که قائلن ولی براشون جا افتاده که وظیفه عروس و دخترشونه کار کنن) یکمم خودشیفتن و به قول شوهرم هر کی واسه خودش یه رئیس. دستور میده به بقیه😂

از دید من که شوهرم اردبیلی از خوبی هاشون این که آدم های خیلی خانواده دوست هستن و به زنشون از یه جهات ...

این به من میگه ترکی یادت بدم فامیلام اذیتت نکنن😂😂😂

مررررسی خوشگل من خوشبخت باشی

این به من میگه ترکی یادت بدم فامیلام اذیتت نکنن😂😂😂 مررررسی خوشگل من خوشبخت باشی

ببین یهو کانال عوض میکنن😂😂مثلا دارن فارسی حرف میزنن میخوان یه چیزیو تو نفهمی ترکی میگن. من حالا یکم متوجه میشم. مادرشوهرم فهمیده من متوجه میشم😁