2777
2789
عنوان

آهای دنیا

213 بازدید | 14 پست

چه گریه ها که کردم و کسی ندید و نبود پاکشون کنه 

چقدر صدای ترک قلبمو شنیدم و به هیچکس راجبش حرف نزدم 

چقدر مراقب قلبشون بودم و اینا راحت از روی خودم و قلبم رد شدن

چه سختی ها کشیدم و ناچیز شمرده شدن 

درد اینجاست که این همه حرف داخل قلبم و هیچکس نه تا الان دونسته و نه حتی تا دنیا دنیاست قراره بفهمه 

.

.

حکایتیست دلسوزی برای خود 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

اهای دنیااااا صگ توت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهای دنیااااا صگ توت

سگ اینجوری نبود احیانن؟؟؟😂😂🤔🤔

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(: ( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ )💔

چه اومدنیه و چه رفتنی کلا عذابه این دنیا منم دلم پره و دقیقا تمام دردام زیر ی لبخند مسخره پنهانه چه چیزایی که ندیدم اما دم نزدم تو زندگی نه شکایتی نه دادرسی نه پشتیبانی ،دوست و رفیق هم دشمن بودن خود و ناخود دشمن بودن ،همه نگاهها پر از نفرت دریغ از ی دلسوز واقعی 

سگ اینجوری نبود احیانن؟؟؟😂😂🤔🤔

ن 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ن 🤣

😂😂😂🤣

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(: ( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ )💔

چه اومدنیه و چه رفتنی کلا عذابه این دنیا منم دلم پره و دقیقا تمام دردام زیر ی لبخند مسخره پنهانه چه ...

تنهای تنها ...

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

بیخیال اسی سخت بگیری سخت میره بابا بزن ب ی ورت😂

انقدر سرکوب کردم که هر چند وقت یه بار منفجر میشم از فشار😂 

قربونت برم ایشالله حال دلت همیشه خوب باشه گلم