2777
2789
عنوان

در چه حالین؟

376 بازدید | 26 پست

من میخواستم بخوابم بچه طبقه بالا عین قطار ی روند داره میدوئه بالاسرمون منتظرم اگه تا ۱۲ ادامه داشت برم در خونشون شما چی؟

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داداشم گفت دو روز میخوام با بابایی برم شهرستان فردا نیستم پیشت

اومد بغلم کلی بوسم کرد یهو خوابش گرفت داشتم با ذوق نگاهش میکردم دیگه اومدم سایت 

یکم نگرانم آقا  5 ساعته جواب پیام و تماس منو نمیده🥲

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

ماهم از طبقه بالایی صدای کوبیدن میاد  خوابم نمی‌بره چ کنم ۴ صبح هم باید بیدار بشم

من به صابخونشم گفتم

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

خدامنو ببخشه یه همسایه داریم اونام طبقه بالان گاهی صدای فنرتختشون میاد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

تاپیک گذاشتم 

دلم فیلم‌ میخواد ببینم . اگه خوابم نبرد می بینم 

ساختمان پزشکان

اینقدر خسته ام خدا می دونه بس راه رفتم . سر جریان اینکه عصر نمیرم سرکار ، رفتم دوره گرد اطراف حرم تا ساعت گذشت و اومدم خونه 😭😭😭😭 . جون خاتوادم نمی دونن و بدونن بهم میگن تو مقصر بودی حتما ... درکم نمی کنن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
2790
2778
2791
2779
2792