2777
2789
عنوان

بخاطرش با شوهرم قهر کردم...

430 بازدید | 8 پست

منو شوهرم توی دوتا شهر جدا دانشجوییم وقتی میریم شهرمون 

مادرشوهرم اصلا رفتارش خیلی تعجب برانگیزه

وقتی میرم خونشون کلا چسبیده به شوهرم حالا درسته اونم دلش تنگ میشه ولی نه در این حد دیگه

امشب شوهرم اومدکه باهم بریم بیرون شام بخوریم یکمم خرید کنیم چهل بار زنگ زد هی میگف کی میای کی میای، شوهرم چندبار آخرش دیگه اصلا جواب نداد

دوشب قبلم شوهرم شب اومد خونه ما بمونه پیش من 

صبح از ساعت 8 و نیم یه تیکه زنگ میزد که بیاید (نوه دخترییش) اومده میگه دلم برا دایی تنگ شد بیس بار زنگ زد تا شوهرم رف

خوب وقتی انقد پسرتون رو دوس دارید که نمی‌تونید با کسی شریک شید چرا براش زن میگیرید😒😒😒😒

امشب خیلی ناراحت شدم اولش به روی خودم نیاوردم

ولی اومدم خونه طاقت نیاوردم

دیگه هرچی شوهرم زنگ زد جواب ندادم

هنوز داره هی پیام میده

اگه تاپیکامو بخونید میدونید رابطم با شوهرم چطوره

آخه چرا تا میام یکم رابطمونو درست کنم 

چیزی میشه

کاربری واگذار شده است

مادرش خیلی وابسته اشه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بد 

حق داری ولی شوهرتو از خودت دور نکن..  باهاش حرف بزن بگو از رفتار مامانت ناراحتم.. با قهر کردن که چیزی حل نمیشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
چقدر بد  حق داری ولی شوهرتو از خودت دور نکن..  باهاش حرف بزن بگو از رفتار مامانت ناراحتم. ...

نمیدونم چی بگم که مثل عروسای خاله زنک نشم

بعدم چه فایدع من الان میخوامش😓😓😓

کاربری واگذار شده است

مادرش خیلی وابسته اشه

بیشتر داره موش میدوونه تا وابسته باشه

مادرشوهر منم همین بود

ما تو یه خونه بودیم

تاشوهرم میومد پیشم

اونام میومدن

موقع رابطه که درو قفل میکردیم

در میزد

در هاااااا

میخواست درو از جا بکنه

میگفت بیا خواهر زاده ت اومده

بهونه تورو میگیره!!!!!

الان دیگه جرات نمیکنه بیاد در خونه م

گفتم دیگه نبینمت بیای در خونه م

هرچند مارو چندین بار تاپای طلاق بردن والانم شوهرمو دوستش ندارم وبه چشم یه همخونه می بینمش فقط

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
امشب واقعا اولین شبی بود که دوس داشتم شب پیشم باشه بعد با قهر داره سپری میشه

اسی نکنه بعد ازدواج بری طبقه بالا یا پایینشون

کارت زاره هاااا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
نمیدونم چی بگم که مثل عروسای خاله زنک نشم بعدم چه فایدع من الان میخوامش😓😓😓

برای زندگیت،  برای شوهرت تلاش کن بزار همه بفهمن دوست داری شوهرت پیشت باشه.. مهم دل خودته

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕